Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За или Против karakudyo...
Модератор: dantho.mihov
За или Против karakudyo...
Е тука всеки да си каже мнението,
положително или отрицателно,
щото не знам ,защо пак съм със БАН.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: За или Против karakudyo...
Лично мен не си ме засегнал с нищо, а и не съм видял да си обидил някой друг. Даваш ценна информация, пишеш хубави репортажи, хубави снимки ...
А бана си е бан, не може като те баннат просто да си направиш нов профил. По-добре си изтърпи срока на бана, без нови профили, а като изтече ще ти го махнат.
А бана си е бан, не може като те баннат просто да си направиш нов профил. По-добре си изтърпи срока на бана, без нови профили, а като изтече ще ти го махнат.
нямам живарник
Ами колега....и аз съм нов тук....та не знам.! преди да напишеш нещо ...огледай се ослушай се....прочети им правилата......и аз разбрах една моя грешка.....
И запомни ....обективността е субективен фактор.....поне ....!!

И запомни ....обективността е субективен фактор.....поне ....!!
Постоянен бан ,как му истича срока.hristotihov написа:Лично мен не си ме засегнал с нищо, а и не съм видял да си обидил някой друг. Даваш ценна информация, пишеш хубави репортажи, хубави снимки ...

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И той изтича, ама след години.
Напиши извинение, до админа или колегите които си засегнал и се надявай да го приемат.

Напиши извинение, до админа или колегите които си засегнал и се надявай да го приемат.
нямам живарник
-
- научил се да хвърля
Здравей колега,jobobo написа:Е тука всеки да си каже мнението,
Нали беше уведомил администраторът за претенциите си с лично съобщение. Предлагам ти да изчакаш решението му, носи му се славата на склонен към компромиси, преди да пускаш нови теми и постове. Ако продължиш с тях ще означава, че си се устремил към пореден БАН като свръхпотентен сакарски катър през гранично минно поле към магарица по време, когато цъфтят кокичетата по южната ни граница.
Поздрави!
- indalo
- фен клуб-скобар
Dancho M написа:jobobo написа: Ако продължиш с тях ще означава, че си се устремил към пореден БАН като свръхпотентен сакарски катър през гранично минно поле към магарица по време, когато цъфтят кокичетата по южната ни граница.
Поздрави!

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Майкоооо, майчицееее попилях се, сълзи и корем не ми остана с тоя катър. АААА
Само като си го представих: веят се уши, маркуча се пентилеви между краката, оцъклен като зил на баир с изплезен език малееее