Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Платено около Пловдив по-наблизко
Модератор: Кърцата
- Shag
- вече хвърля и на тежко
Платено около Пловдив по-наблизко
Искаме да ходим за риба на някое китно местенце около Пловдив по-наблизо. Точно тук обаче идва трудната част не знаем къде. Рових с търсачката из форума, даже наспамих 2 теми с молби за актуална информация с тенденция да станат много повече. Затова сметнах, че ще е по-добре да ви помоля в отделна тема да ми препоръчате някой приятен водоем. Нещо от рода на 20-тина км радиус. Ако може да е сред природата, а не да е до пътя или пък да е цимент и гол пущинак. Също и да не е някое малко гьолче. Интересуваме име, как се стига, цени за пръчка и какви риби има?
Намерих една единствена тема със сходно заглавие, но според мен не е много в правилния раздел, затова направих тази.
Благодаря предварително!
Намерих една единствена тема със сходно заглавие, но според мен не е много в правилния раздел, затова направих тази.
Благодаря предварително!
-
- кандидат преподавател
Re: Платено около Пловдив по-наблизко
И като рови таяShag написа:Искаме да ходим за риба на някое китно местенце около Пловдив по-наблизо. Точно тук обаче идва трудната част не знаем къде. Рових с търсачката из форума...

- Shag
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за изчерпателната информация. Темата съм я разглеждал, но вътре не намерих каквото ме интересува. Ако знаех какво представляват водоемите според това кой как ги начира и цените за тях, нямаше да питам. Мисля, че по-малко излишни постове ще се изпишат като поставя точен и ясен въпрос, но както и да е. Ако кажеш, трий темата и ще напиша поста там. За мен е без значение. Нито се боря за голям брой постове, нито за признателност, репутация или нещо такова. Просто ме интересува и се опитвам по най-простия и безболезнен начин да получа малко инфо. Пояснил съм какво търся и какво ме интересува. А що се отнася до търсенето пиша само "платен Пловдив" и излиза една единствена, която дори според мойте виждания не си е на мястото. Все тая.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Темата си оставаShag написа:Благодаря за изчерпателната информация. Темата съм я разглеждал, но вътре не намерих каквото ме интересува. Ако знаех какво представляват водоемите според това кой как ги начира и цените за тях, нямаше да питам. Мисля, че по-малко излишни постове ще се изпишат като поставя точен и ясен въпрос, но както и да е. Ако кажеш, трий темата и ще напиша поста там. За мен е без значение. Нито се боря за голям брой постове, нито за признателност, репутация или нещо такова. Просто ме интересува и се опитвам по най-простия и безболезнен начин да получа малко инфо. Пояснил съм какво търся и какво ме интересува. А що се отнася до търсенето пиша само "платен Пловдив" и излиза една единствена, която дори според мойте виждания не си е на мястото. Все тая.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Колега от няколко дена гледам ето тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=46370 доста е актуална и така като чета хората са доволни от условията на водоема .
- danev69
- сериозен играч
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... E&start=60 Здрасти колега и на слука. 

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Приятел до 20 км около Пловдив няма да намериш това което търсиш !
Войсил ти е най - близо ако искаш малко по далеч и да гледаш планината отивай на Бадема !
Войсил ти е най - близо ако искаш малко по далеч и да гледаш планината отивай на Бадема !
- jorkata76
- научил се да хвърля
На Бадема със сигурност ще си направиш прекрасен риболов!dogidog написа:Приятел до 20 км около Пловдив няма да намериш това което търсиш !
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Здравей,колега.По тези условия - Руенското езеро,с.Руен.Такса 10лв,шарана се плаща ако искаш да си вземеш,има голям уклей.Тихо и спокойно място,може би заради цените
Има и ресторант ама не знам дали ще работи.Потърси с търсачката Руен за снимки и по-изчерпателни цени и условия.По всички останали близки водоеми(отговарящи на условието 20-25км) ще е шумно,мръсно или "бетонно"
Приятно изкарване и почивка ти желая.

не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
няма такова животно, увеличи радиуса на 30-40км и ще имаш повече привлекателни дестинацииShag написа:Искаме да ходим за риба на някое китно местенце около Пловдив по-наблизо...... Нещо от рода на 20-тина км радиус

Незнанието не е извинение.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Значи ,темата тръгна в много посоки,трябваше да се запази самия подраздел-ОТИВАМ НА РИБА,който е отворен за теми-конкретни)отивам еди къде си,тогава и тогава....тук в тази тема се написа всичко,освен това което трябва.Дават се информации за водоемите,за който вече има засебна тема.
Темата я заключваме с найдобри намерениа-да запазиме смисълта на подфорума ОТИВАМ НА РИБА
Темата я заключваме с найдобри намерениа-да запазиме смисълта на подфорума ОТИВАМ НА РИБА

Macedonia