Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Гражданска отговорност за каравана ?
Модератор: Ачо ♣
Гражданска отговорност за каравана ?
Здравейте!Трябва ли да се сключва Гражданска отговорност за каравана ,ако не се ползва през съответната година?Примерно за две години не съм в България и не ползвам караваната.
Четох разни статии в нета ,че независимо дали се ползва или не дадено МПС ,задължително трябва да има Гражданска отговорност.
Четох разни статии в нета ,че независимо дали се ползва или не дадено МПС ,задължително трябва да има Гражданска отговорност.
Re: Гражданска отговорност за каравана ?
Доколкото знам по закон е така.Трябва да има сключена гражданска.Стига да не я сахраняваш в собствен имот.
Ами караваната си стои на двора.Живея в къща.
-
- сериозен играч
Я им @би майката на тези кожодери.Ще плащаш когато я караш по пътищата.А със статиите плашат гаргите.
- MITKO70
- кандидат преподавател
До сега беше така ,нямаше ядове и 2г. да не я караш.Обаче ,сега правят промени в закона за застраховане,искат и разсроченото да махнат/за каравани няма и сега/,и ако не платиш гражданска ,да спират от движение автоматично ,та ще следим какво ще гласуват умниците.HAZART написа:Я им @би майката на тези кожодери.Ще плащаш когато я караш по пътищата.А със статиите плашат гаргите.
Миналата година най-ниската беше 35лв. за каравана ,тази година 55лв.

Всичко може,но не всеки го можe.

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На ремаркетата пак ли е толкова че ще пускам едно в движение?MITKO70 написа: Миналата година най-ниската беше 35лв. за каравана ,тази година 55лв.
- MITKO70
- кандидат преподавател
За съжаление е толкова,най-малката тарифа им е до 1т,караваните ги водят ремаркета.Аз ,имах такова багажно за лека кола до 750кг.и го продадох.Да не говорим ,че има фирми дето тарифата има е една за всички до 10т.
Търси най-ниската компания,аз ползвам SDI и ги правя онлайн застраховките ,хем ти ги карат на място ,хем има и отстъпка 

Всичко може,но не всеки го можe.