Село Сарнигор до Пловдив

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Село Сарнигор до Пловдив

Мнение от kutinchev »

pacho109 Да. Кланът е огромен!
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

kutinchev написа:pacho109 Да. Кланът е огромен!
Достоен родоначалник :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
nikopld
новобранец
новобранец

Мнение от nikopld »

Красимир Кюрпеков написа:Чакаме снимки от днес :roll: . Че май мини турнирче е имало :lol:
Идват снимките..... само малко тършение че нещо ми се сбъгяса компа....а Турнирче.....имаше.....Докато не звънна,опс за малко да кажа Ти ,но той на твоята улица и май е прихванал... :D :D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers: Снимките малко по-късно ще кача
nikopld
новобранец
новобранец

Мнение от nikopld »

Утрото започна с прекрасно време Изображение,Единствените вълни по водата бяха тези от кръговете образувани от танца над водата на онези животинки ,които всички искаме да се озоват рано или късно в живарниците.След кратка суетня,кой къде и с каква въдица в ръка се установихме по местата за "отсрел"ИзображениеТова е бойното място на колегата chestarfield и Тъста му,както и първата риба за деня,докато аз и колегата Орел71 се сутяхме около дилемата....С или Без захранки да ловим ...и докато се суетяхме и зад гърба ни се чу"Дай кепа...." :wink: Изображение...заповедта на баща ми беизпълнена и резулатата е на лицеИзображение :D :D :D И както си му е реда...рибата явно защото беше сряда ли ,защо ли....беше благосклонна към насИзображениеИзлизаха шаранчета от 0.700-1.1кг и каракудки около 0.300кг...Изображение.И за да не си мислите че съм бил само фоторепортер ей ме и мен с един 'убавецИзображение.Всичко това се случваше от 07.00 до 11-11.30ч.След този час рибата като е ли отиваше на по-добра храна и само някоя заблудена минаваща транзит край нас полюбопитсваше какви ли са тези мартенички,царевички и червини гроздчета полюлявайки се във водата.Активноста на рибоците спря и се отдадохме на заслужена почивка ,някой имаха биричка,други бяха на кафе...кой каквото му е сладко :D. Неусетно времето отлетя и проверихме улова каторешихме да снимаме каракудите на колегата Orel71 отделно Изображениенезная поради каква причина :oops: ИзображениеИзображениеНакрая имаше и релийз на най-малките рибоци от найголемия риболовецИзображение....Това е от нас с колегата Орел и Честърфийлд и близки родственици.... :drinkers: :drinkers: :drinkers: Надявам се след Празниците живот и здраве и да се закачи и някой амур защото ги има но не проявяват абсолютно никъкъв интерес към поднесената с любов от нас стръв....И още нещо....в язовира има щука но нямахме "късмет" да си хванем стръв за зъбатката...ако някой успее да хване малка каракудка не би било лошо и да пробва за нея....има добри укрития които могат да бъдат "атакувани" от брега ...Късмет на всички и :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Последно промяна от nikopld на Сря Апр 20, 2011 9:12 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

:D Браво,колеги!!!Добър риболов сте си спретнали.
Изображение
Изображение
nikopld
новобранец
новобранец

Мнение от nikopld »

Красимир Кюрпеков написа:
orel71 написа:Колега карта ти е почти точна , но язовира не е този , :axe: а следващия в ляво след бялата къща
Калине , да те видя веднъж и теб с риба :lol: . :drinkers:
Хайде виж го още веднъж :drinkers:
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Гоуеми сте уе :lol: :drinkers: . То хубаво , че и аз не дойдох ,че трябваше да ме настаните отсреща :lol: .
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Гоуеми сте уе . То хубаво , че и аз не дойдох ,че трябваше да ме настаните отсреща .
Ало Миньорооооо по уекинко имаше и валати :wink: защо ли?
Цял ден за твойте подвизи говорихме и рибата като че ли слушаше и избяга :rolleyes:
Една се беше качила отсреща на дървото от страх да не дойдеш. :mrgreen: да не пресъхни гьоля.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

chestarfield написа:
Гоуеми сте уе . То хубаво , че и аз не дойдох ,че трябваше да ме настаните отсреща .
Ало Миньорооооо по уекинко имаше и валати :wink: защо ли?
Цял ден за твойте подвизи говорихме и рибата като че ли слушаше и избяга :rolleyes:
Една се беше качила отсреща на дървото от страх да не дойдеш. :mrgreen: да не пресъхни гьоля.
То си е казано" да не му се споменава напразно името........." :lol:
nikopld
новобранец
новобранец

Мнение от nikopld »

:lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

В петък бях там с един приятел,имах големи очаквания,но разочарованието е още по-голямо,като отидах на мястото и като видях къв гьол е :roll: :roll: и като видях колко хора има :shock: :shock: просто..... настанихме се на стената единственото свободно място,извадих само една въдица на перо,имах чуството че ще си удряме върховете с съседите до нас седяхме почти цял ден нямаше нито едно почукване даже,абе няма кво повече да говоря но със сигорност там повече няма да стъпя .... даже нямах настроение да снимам.
Аватар
PREDATORst
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от PREDATORst »

Иван Златев написа:В петък бях там с един приятел,имах големи очаквания,но разочарованието е още по-голямо,като отидах на мястото и като видях къв гьол е :roll: :roll: и като видях колко хора има :shock: :shock: просто..... настанихме се на стената единственото свободно място,извадих само една въдица на перо,имах чуството че ще си удряме върховете с съседите до нас седяхме почти цял ден нямаше нито едно почукване даже,абе няма кво повече да говоря но със сигорност там повече няма да стъпя .... даже нямах настроение да снимам.
В събота бех там сутринта в 8:30 бех първи.От навеса в дясно застанах до дърветата.
На щека на 11 метра им скъсах шортите,тема не съм пускал щото не мога да качвам снимки и ме е яд да се мъча.
Храних с неква незнайна захранка към 1.5кг останала от преди,стрелях бел и царевица,стръв царевичка 1-2 зърна и 1-2 бели на куката.кука 14 номер оунър фуна,повод 0.10 след едно късане минах на 0.12 кълванетата намаляха но бяха сигурни повод 35 см като с 30см от повода лежах на дъното.пипаше леко и малко закъснение или изчакване и не ставаше нищо.
Към 11-12 часа се събраха общо 20-на колеги основно с мачове 2-3 фърляха и некви дънарки.
Повечето се капотираха другите беха с по 2-3 рибки.Сутринта бех фърлил и фидер,и първата риба я извадих с фидера,второто кълване го видях късно че междувременно бех събрал риба пред щеката,засякох 2-3 мин борба и се откачи и събрах фидера.
Риба има но и точно захранване си иска.
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

Абе незнам колко риба има ама в петък бяхме ПОНЕ 40 човека и никой нищо не изкара .....
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

И аз минах с голяма надежда в петък към 8.30 с още 2 приятелчета, но като видях ква скръб е даже не извадихме пръчките. Имаше около 20-30 човека, някои от ранни зори и никой нищо. Един като хвърли 2 дънни и за другите няма място. Половината гьол/защото не мога да го нарека другояче/ е неизползваем поради непочистените изсъхнали дървета покрай брега, рибата се е навряла в храстите, където няма достъп да хвърлиш.При сегашното положение там могат да хвърлят спокойно не повече от 6-7 човека. Аз специално нямам намерение да ходя повече там.
Иван Златев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Иван Златев »

angel.tr написа:И аз минах с голяма надежда в петък към 8.30 с още 2 приятелчета, но като видях ква скръб е даже не извадихме пръчките. Имаше около 20-30 човека, някои от ранни зори и никой нищо. Един като хвърли 2 дънни и за другите няма място. Половината гьол/защото не мога да го нарека другояче/ е неизползваем поради непочистените изсъхнали дървета покрай брега, рибата се е навряла в храстите, където няма достъп да хвърлиш.При сегашното положение там могат да хвърлят спокойно не повече от 6-7 човека. Аз специално нямам намерение да ходя повече там.
Колега дори и да го почистат (двата ракава) мисля че там е много плитко,за няколко човека е идеално,ние решихме да опитаме но на 5 човека плувките падаха една до друга,даже имаше оплитане но не беше страшно :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”