Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
питане за теле фидер
Модератор: sapuna
питане за теле фидер
колеги дайте мнение за теле фидер,ако е 3.90 ще мога ли да го позвам примерно на морето за риболов с бомбарда
Re: питане за теле фидер
Ще става, но по мое мнение по добре коленен фидер или телемач с по-голяма акция, нещо като това :
http://www.colmic.bg/colmic_image.php?i ... _code=8857
http://www.colmic.bg/colmic_image.php?i ... _code=8857
- svilen_sa6kov
- разбира нещата

За мен всичко, което е теле/било то фидер, мач, карп и т.н./ е компромисен вариант,за случаите в които се търси лесен за транспортиране начин, защото строят е доста по лош и се губи удоволствието при борбата с рибата. Особенно пък телефидер - такова нещо за мен няма - ако ще ловиш на фидер то вземи си триколенна класическа фидер пръчка. Ако пък търсиш точно пръчка за риболов с бомбарда си има болонезета направени с по-голяма акция, точно за да се ползват за риболов със сбиролино/бомбарда/, като на повечето от тях има абривиатура- сбиро и акцията им е в диапазона 20-40 или 20-60.
Не търси една универсална пръчка, с която да ловиш всичко - такава няма и честно казано, ще вземеш нещо, което да върши работа,но удоволствието няма да е същото, а все пак риболова е за удоволствие нали
Не търси една универсална пръчка, с която да ловиш всичко - такава няма и честно казано, ще вземеш нещо, което да върши работа,но удоволствието няма да е същото, а все пак риболова е за удоволствие нали
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.
-
dimitarnikodimov
- фен клуб-скобар
svilen_sa6kov написа:За мен всичко, което е теле/било то фидер, мач, карп и т.н./ е компромисен вариант,за случаите в които се търси лесен за транспортиране начин, защото строят е доста по лош и се губи удоволствието при борбата с рибата. Особенно пък телефидер - такова нещо за мен няма - ако ще ловиш на фидер то вземи си триколенна класическа фидер пръчка. Ако пък търсиш точно пръчка за риболов с бомбарда си има болонезета направени с по-голяма акция, точно за да се ползват за риболов със сбиролино/бомбарда/, като на повечето от тях има абривиатура- сбиро и акцията им е в диапазона 20-40 или 20-60.
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има...