Яз. Белокопитово 23.04.2011 г.

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Яз. Белокопитово 23.04.2011 г.

Мнение от Fishing_Fan »

Празничните дни дойдоха,с тях и пиянските вечери и риболова,след снощна разсборка решихме да направим съвместен излет някъде наблизо на платено и да напълним риби за мезе за мача утре ,да решихме да проверим на яз. Белокопитово и речено сторено,заветната цел изпълнена ,условията на язовира са 10 лв . на човек и имаш право на 3 въдици,обстановката беше весела,пълно с народ, избрахме си последното свободно място към края на язовира ,разтоварихме багажа аз си разпънах фидера и се отделих от другите че да не ми пречат ,смесих захранката,поръсих я с няколко магически съставки ,(кастери,бели червеи,гранули, и сладка царевица) ,и заметнах веднага,за стръв ползвах 2 или 3 грозда бели червей,колкото и да слагаш, каракудите там са лакоми и веднага налалапват ,след като заметнах,веднага се индикираха на върха,кеф,пълниш кожничката, хвърляш ,чакаш секунди,огъва се върха,засичаш и вадиш,и така продължи моя ден,само каракуди среден размер,дори пробвах на царевичка,ама сигурно около час ловях на нея,никаква реакция от шаран,ако въобще има,бях чувал,че зимата когато италианеца го нямало в града,пазачите изгребвали рибата и я продавали зад гърба му,останалата част от компанията предпочитаха да ловят на плувка и при тях положението беше розово,само каракуди,и дребни анемични перки,дори брат ми хвана инцидентно 1 сулче ,което веднага бе върнато обратно във водата.Добре си прекарахме за краткото време от 9 до 13, 4 човека сме хванали 55 каракуди
Прилагам снимков материал.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Re: Яз. Белокопитово 23.04.2011 г.

Мнение от Ачо ♣ »

Fishing_Fan написа:.........Добре си прекарахме..............
Целта на всеки риболовен излет и точно тази!!! :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
ignatov78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ignatov78 »

:smt038 :smt023 :drinkers:
Аватар
emko68
новобранец
новобранец

Мнение от emko68 »

8) :smt023
edis-pike
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от edis-pike »

:)
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Браво,пич,изкефил си се!
Хищник намира ли се там,имам предвид по-голям размер от фотнатото сулче?
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
androalex
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от androalex »

Колега хищника е в Сливен ! И на други водоеми! Поздрави!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

riibok написа:Браво,пич,изкефил си се!
Хищник намира ли се там,имам предвид по-голям размер от фотнатото сулче?
Христос Воскресе на всички , нямам никаква идея за хищника на този язовир ,знаех само едно че е обран бостан,засега каракудата и червеноперката са в големи количества както винаги по традиция на този язовир ,ти имаш ли някакво инфо за Буховци/Фисека ? аз там бих разчитал на хищника
Аватар
evilduck
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от evilduck »

Fishing_Fan написа: нямам никаква идея за хищника на този язовир ,знаех само едно че е обран бостан,засега каракудата и червеноперката са в големи количества както винаги по традиция на този язовир ,ти имаш ли някакво инфо за Буховци/Фисека ? аз там бих разчитал на хищника
Аз пък съм уверен почти на 100%, че там ще останеш пълно капо и от към хищник и от към друга риба и белокопитово ще ти се види като рибен рай.Говоря ти от личен опит,ако искаш пробваи и пиши, може пък аз да съм бил калпав рибар,но не ми се вярва да направиш силен излет.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”