ре

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

candino
новобранец
новобранец

ре

Мнение от candino »

аз пак да питам че нещо не ми е ясно ако греша МОЛЯ да ме поправите

Гледам една карта в нета и от вашите коментари и разазбирам че трябда да хвана пътя за КЪРДЖАЛИ???
И най накрая стигам до НИКОЛОВО но как да се оправя в селото къде да завия(някакви ориентири МОЛЯ) за да стигна до язовира защото ще се ходи рано и едва ли ще има кои да питаме.

Аз съм от Пловдив и съм ходил на язовира през ХАСКОВО и стигам село ТРАКИЕЦ и после до стената от там на ляво минавам вододайната зона и малко след нея кадето има място (КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА МЯСТОТО КАДЕТО СЪМ ХОДИЛ)
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ре

Мнение от AL KAPONE »

candino написа:аз пак да питам че нещо не ми е ясно ако греша МОЛЯ да ме поправите

Гледам една карта в нета и от вашите коментари и разазбирам че трябда да хвана пътя за КЪРДЖАЛИ???
И най накрая стигам до НИКОЛОВО но как да се оправя в селото къде да завия(някакви ориентири МОЛЯ) за да стигна до язовира защото ще се ходи рано и едва ли ще има кои да питаме.

Аз съм от Пловдив и съм ходил на язовира през ХАСКОВО и стигам село ТРАКИЕЦ и после до стената от там на ляво минавам вододайната зона и малко след нея кадето има място (КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА МЯСТОТО КАДЕТО СЪМ ХОДИЛ)
:twisted: Ей, ние ти обясняваме ти почна да спамиш стига пуска един и същи въпрос :twisted:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Coldeye^
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Coldeye^ »

На Николово (ТЕКЕТО) отваря на 03.06.2007 година поне така чувам,и първите няколко дни ще е пълно и едва ще си намериш място,ако изобщо има такова.Има и друг вариянт ,да спиш там, но едва ли е удачен за тебе.Иначе язовира е хубав и рибата порасна през последната година!
Аиде успех!За пътя не мога са ти кажа.
Наслука!

П.С. Ама ти за село Николово край Русе ли говориш или??
Нека запазим България чиста за нашите деца!
Изображение
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

хващаш стария път за к-ли, през горски извор и минерални бани. като стигнеш село петелово, завиваш на ляво и караш все направо през цялото село, стигаш стопанския двор , там пътя завива в дясно, караш по него все направо и излизаш точно м/у николовския и караманския залив. пътя влиза направо в язовира. там намясто решаваш накъде да хванеш, наляво е по дълбоко, ,има сенки, там е за бяла риба. надясно е полегат гол бряг, удобен за шаран и каракуда.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
candino
новобранец
новобранец

SORRYY

Мнение от candino »

много сажалявам че без да искам сам пуснал отговора в 2 теми
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”