Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

РЕШЕНО Е ВСИЧКО-ДАТА,ЧАС И МЯСТО
Модератор: sapuna
- dimitar_
- сериозен играч
Ангел е прав , не е зле долу горе да се знае колко ще сме на този сбор . Като че ли е най - лесно да се пусне една анкета с отговор "ДА" или "НЕ" .
Все пак до тогава има време и ако се случи нещо непредвидено , всеки ще бъде извинен . Това е моето мнение , а вие мислете , и ако сте съгласни пущайте анкетата ...
Аз лично ще направя всичко възможно да бъда там , при това с "домашният си началник", или казано по друг начин , с жена си (бая време ми носи кадем... ), винаги е била част от приятните преживявания край водата !
Та мен ме бройте за двама ...
Все пак до тогава има време и ако се случи нещо непредвидено , всеки ще бъде извинен . Това е моето мнение , а вие мислете , и ако сте съгласни пущайте анкетата ...
Аз лично ще направя всичко възможно да бъда там , при това с "домашният си началник", или казано по друг начин , с жена си (бая време ми носи кадем... ), винаги е била част от приятните преживявания край водата !
Та мен ме бройте за двама ...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- ribarq
- сериозен играч
днеска в Хасково ни разклати тоя дъждец ама яката ! Днеска ходих до метерологичната станция в Хасково и от там ми казаха че днеска е последния дъждовен ден от утре ще е голям пек...ама колко са достоверни , и колко им работят апаратите в станцията .....ще си проличи ...аа за рибата незнам какво ще става , може и да се назлъндисва ако повали още някои ден !5кила написа:то хубаво,ракийката,ама кво ше праим с тоя дьжд бе,мамка му-мани мокрото,ами и рибата може да се назльндисва![]()
- dimitar_
- сериозен играч
Общо взето и аз мисля , поне на 9-ти за риболов да не се натягам , а по-скоро ще гледам къде да си сложа масата и къде да пална огъня .С колкото повече колеги се видя , толково по-добре , все пак нали за това дигаме тази "пушилка", а на другият ден все ще намерим местенце да окъпим червея ...
Айде , след мача ще пиша още - дано ги очешем!!!
Айде , след мача ще пиша още - дано ги очешем!!!