Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Байткаст Макара при тролинг
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Байткаст Макара при тролинг
Е,кое му е интересното на темата?
Байт-каст,да го ползваш за тролинг е все едно да кльонкаш с мухарска макара!Може,ма е тъпо некак си!А накрая да се набиеш с 100доларес за неква световно неизвестна макара,при положение,че моя Ахаб-8 струваше 99долара в Кабелас и разликата е космическа,кво повече да се каже!
Явно,хората обичат да си правят безмисленни експерименти и парите си ги намират на улицата!Учете се,па на другите оставете щастието! 

Хората ловят с Дайвата от 15 години и нямат проблеми,а и не си намират парите на улицата. :wink: Просто ги ценят и не си купуват евтини ментета.Набиването беше некакви си 350 доларес :wink: ,ама си заслужиха всеки цент.А експериментите винаги са интересни /даже и безмислени/ пък току виж сме се научили. :lol: Може пък да откриеме топлата вода :roll: :drinkers:
- petro_op
- ще става разбирач
Тролка преди 3-4 години ти казах че не ми се заяжа с тебе, ценя си времето.
Всеки знае, че можеш и знаеш всичко.
Да ти обясня за да се светнеш:
- цената на макарето не е 99 $, по-малко е ама няма значение
- пуснах инфото не за теб, а за хора които ме питаха на лични какво съм взел
- остави ме аз да знам дали е смислен или безмислен експеримента, отдавна не робувам на всепризнатите фаворити и 'лъже' фаворити
- къде си намирам парите пак не е твоя работа
- и на последно място точно в риболова ако не експериментираш .................не ми казвай че ти не експериментираш, че ще е смешно

Всеки знае, че можеш и знаеш всичко.
Да ти обясня за да се светнеш:
- цената на макарето не е 99 $, по-малко е ама няма значение
- пуснах инфото не за теб, а за хора които ме питаха на лични какво съм взел
- остави ме аз да знам дали е смислен или безмислен експеримента, отдавна не робувам на всепризнатите фаворити и 'лъже' фаворити
- къде си намирам парите пак не е твоя работа

- и на последно място точно в риболова ако не експериментираш .................не ми казвай че ти не експериментираш, че ще е смешно