Току що взривиха кола-Стрелбище

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Току що взривиха кола-Стрелбище

Мнение от jagger1 »

Току що бе взривена (подпалена ) кола в Ж.К. СТРЕЛБИЩЕ - София / на паркинг. Причините - не са ясни.
След малко - снимка. Час: 11:20 ч.

Изображение

Изображение

Изображение

Пожарната пристигна точно за 5 минути. Трудно ми е да преценя, дали има засегнати и други автомобили в съседство, но колата гърмя поне 4 пъти (от бензина) ??? Не съм виждал такова нещо.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Току що взривиха кола-Стрелбище

Мнение от gogox1 »

това къде се намира и аз съм от тоя квартал :)
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Днес нищо не казаха по новините !?! :roll:
Изображение
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

На паркинга на 4-ти блок (между 4-ти и 5-ти блок). Колата беше спряна точно по средата на паркинга - успоредно на Нишава и беше затапила другите коли.. Нмам представа какво стана, но гръмна доста силно, после още 3 пъти имаше по-леки взривове. Сигурно гърмеше бензинът, или газ, но гърмежите бяха още три след основния и то през около минута. Даже, когато пожарникарчетата започнаха да гасят, беше последният гърмеж. Не съм виждал да гори така кола дори и на филм. Нямам повече информация, защото не съм излизал. А по радиото също не чух нищо. Това беше снощи в 23.20 часа.

п.п. Между другото, колата е още там, така, както е изгоряла - не е премествана. Там често се затапват по този начин и пречат на останалите коли, та не е ясно дали някой не е решил да "разтапи" ситуацията.
Последно промяна от jagger1 на Чет Апр 28, 2011 3:21 pm, променено общо 1 път.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Заеби колата,опитват се да бутат Бойко и за това все повече ще гърмят коли.Кажи как са ти прозорците :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: . Ами прозорците ми са добре, но имам един котарак - голям пич е. Като гръмне нещо и после го няма по половин ден :lol: . Иначе е голям пич :lol: .
А за името на квартала - ами кой да ти каже навремето? Аз си мислех че има нещо "историческо" в името му :lol: , пък после разбрах за какво става на въпрос. То тук ако нещо не гръмне, започваме да си мислим, че нещата не са нормални :D .
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

jagger1 написа: . Ами прозорците ми са добре, но имам един котарак - голям пич е. Като гръмне нещо и после го няма по половин ден :lol: . Иначе е голям пич :lol: ..........
Сега пък друг дерт!? Върна ли се котаракът ? :lol: :lol: :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Телескоп написа:
jagger1 написа: :lol: :lol: :lol: . Ами прозорците ми са добре, но имам един котарак - голям пич е. Като гръмне нещо и после го няма по половин ден :lol: . Иначе е голям пич :lol: ..........
Сега пък друг дерт!? Върна ли се котаракът ? :lol: :lol: :lol:
Той си има няколко скришни места в апартамента и се крие там. Като разбере, че нещата са се разминали - излиза. :lol: . Абе пич си е отвсякъде :lol: . Най-големият рибар в семейството. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”