Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Току що взривиха кола-Стрелбище
Модератор: dantho.mihov
Току що взривиха кола-Стрелбище
Току що бе взривена (подпалена ) кола в Ж.К. СТРЕЛБИЩЕ - София / на паркинг. Причините - не са ясни.
След малко - снимка. Час: 11:20 ч.

Пожарната пристигна точно за 5 минути. Трудно ми е да преценя, дали има засегнати и други автомобили в съседство, но колата гърмя поне 4 пъти (от бензина) ??? Не съм виждал такова нещо.
След малко - снимка. Час: 11:20 ч.
Пожарната пристигна точно за 5 минути. Трудно ми е да преценя, дали има засегнати и други автомобили в съседство, но колата гърмя поне 4 пъти (от бензина) ??? Не съм виждал такова нещо.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Re: Току що взривиха кола-Стрелбище
това къде се намира и аз съм от тоя квартал 

На паркинга на 4-ти блок (между 4-ти и 5-ти блок). Колата беше спряна точно по средата на паркинга - успоредно на Нишава и беше затапила другите коли.. Нмам представа какво стана, но гръмна доста силно, после още 3 пъти имаше по-леки взривове. Сигурно гърмеше бензинът, или газ, но гърмежите бяха още три след основния и то през около минута. Даже, когато пожарникарчетата започнаха да гасят, беше последният гърмеж. Не съм виждал да гори така кола дори и на филм. Нямам повече информация, защото не съм излизал. А по радиото също не чух нищо. Това беше снощи в 23.20 часа.
п.п. Между другото, колата е още там, така, както е изгоряла - не е премествана. Там често се затапват по този начин и пречат на останалите коли, та не е ясно дали някой не е решил да "разтапи" ситуацията.
п.п. Между другото, колата е още там, така, както е изгоряла - не е премествана. Там често се затапват по този начин и пречат на останалите коли, та не е ясно дали някой не е решил да "разтапи" ситуацията.
Последно промяна от jagger1 на Чет Апр 28, 2011 3:21 pm, променено общо 1 път.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- krokibg
- учете се от него
Заеби колата,опитват се да бутат Бойко и за това все повече ще гърмят коли.Кажи как са ти прозорците

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!

А за името на квартала - ами кой да ти каже навремето? Аз си мислех че има нещо "историческо" в името му

Сега пък друг дерт!? Върна ли се котаракът ?jagger1 написа: . Ами прозорците ми са добре, но имам един котарак - голям пич е. Като гръмне нещо и после го няма по половин ден. Иначе е голям пич
..........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Той си има няколко скришни места в апартамента и се крие там. Като разбере, че нещата са се разминали - излиза.Телескоп написа:Сега пък друг дерт!? Върна ли се котаракът ?jagger1 написа:![]()
![]()
. Ами прозорците ми са добре, но имам един котарак - голям пич е. Като гръмне нещо и после го няма по половин ден
. Иначе е голям пич
..........
![]()
![]()