веринско!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

BEAGLE
новобранец
новобранец

веринско!

Мнение от BEAGLE »

колеги ако някои иска да чеше краста това е мястото !миналата седмица преди откриването от кам 10 до 18 с 2 вьдици 15 кила каракуда 2 кустура и един уклеи(каракудата м/у 50 и 250 грама ,кустура дребен уклея беше голям .и едно шаранче....интересното беше че и кустура и уклея хванах на стереопора на които ловях каракудите на дьно...може би на рибе ще дава)......този петак деня преди откриването бяхме поканени на обяд на агнешно в едно село и с баща ми аиде преди това да си почешем крастата .... и каде аиде пак рак там хем ни е по пьт от 9 до кам 12-00. 8 кила каракуда този пьт нямаше дребосак всички м/у 250-400 гр.... така доиде деня и за откриванто...........и кьм 5-30 вече бяхме на яз тополница .....там нито помен от червеноперката и каквато и да е риба .....от 5-30 до кам 16-00 няколко кустурчета 1 кленче мн сланчак ...бяхме с дирекните 7 на плувка аз бях метнал 6 на дьно за шарковци ... но никои никои ....и кам 16 аиде малко да убием карака и пак на веринско кам 6 кила всичките по 300 400 грама .......това е от мен надявам се да сте ловили нещо по сьществено от мен ... и да споделите .... м/у другото кажете или даите идея каде да го тарся шарана ...................10х от сега
:)УСМИХВАИТЕ СЕ
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Браво Колега ! Вие тая каракуда сте я избили :wink: да продалжава все така!
Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
tkt0426
новобранец
новобранец

Мнение от tkt0426 »

как се стига до там и какви са условията
BEAGLE
новобранец
новобранец

Мнение от BEAGLE »

ми 5 лв на човек колкото изкаш прьчки...това е по магистралата пьрвата отбивка кьм ихтиман и след нея не завиваш в лявп кьм ихтиман а надясно и след 1 км има отбивка на ляво и след 4 км е село веринско и там вече има табели, язовира се казва бакьр дере...така го водят на картата ....
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

това 'ОТПРЕДИ ОТКРИВАНЕТО" ме разстри малко...ама малко :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
BEAGLE
новобранец
новобранец

Мнение от BEAGLE »

кое колега!?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”