Рибарско сдружение"Св.Никола" Пловдив

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Рибарско сдружение"Св.Никола" Пловдив

Мнение от krokibg »

Пускам темата за набиране на членове,без да искам разрешение от Барута,тъи като е за благородна кауза и се надявам да има много поддръжници и нови членове ! Направо ще копирам и постна всичко,за да не пиша всяко нещо по отделно !!!

Няколко думи за сдружението :idea:
Риболовното сдружение свети Никола е основано през 2008 ! Неговата идеална цел е активно развитие и опазване на водоемите във България ! Инициатори и съучредители са известни риболовци от цялата страна , най - популярните от тях са : Наско Боянов , Румен Панов и Любомир Вичев ! През 2009 за председател на сдружението е избран г-н Румен Атанасов , сдружението има членска маса около 3000 души с което се нарежда на първите места в България ! Въпреки ,че все още сдружението не е получило от държавата водоем за стопанисване той извършва постоянно мероприятия за охрана и зарибяване на язовир Ивайловград ! В последните години язовира неколкократно е зарибяван със Шаран , Бяла Риба и Сом ! Целта е все по - силното засилване на контрола и опазването на язовира от бракониери и недобросъвестни рибари както и опазването от замърсяването на бреговете на язовира !

Това е информация за да се знае ,какво искаме да правим и какви са ни идеите !
Карти за членовете на здружението !!!
от krokibg на Пон Фев 15, 2010 11:45 pm

Зравейте колеги !!!

С тези няколко реда,искам да Ви уведомя,за целите които сме си поставили,управителното тяло на РС.Св.Никола - Пловдив.Преди няколко дни,беше проведена среща на част от управителния съвет на Св.Никола - председателя на сдружението г-н Румен Анастасов,аз,Наско Боянов и Румен Панов,на което се даде ход на една инициатива/ Решение взето на общо събрание/,за направа на членски карти - златни VIP които ще се взимат от наши богати приятели,любители риболовци и сребърни карти,за нормалните членове,които нямат такива финансови възможности.Взе се решение,човека които ще събира постъпленията от картите,да е нашия колега,познат на много хора в България,и човек на когото имаме доверие - Наско Боянов,които единствен ще има спесимен за сметката на РС Св.Никола.Всички средства събрани от колегите,закупили си карти,ще се събират от него.На всяко събрание,ще се подредят всички приоритети по важност и след решение на съвета с мнозинство,чак тогава парите ще се дават от ковчежника г-н Н.Боянов по направление,като за негова сигурност и за спокоствие на колегите членове,ще се избират хора,които ще отделят от времето си и ще присъстват на закупуването на зарибителния материял и всичко което трябва за здружението.По наши сметки,здружението може да събира достатъчно голяма сума пари годишно,която след като се види колко точно е,ще се мисли и за други екстри за членовете на Св.Никола,за тяхното приятно прекарване на яз.Ивайловград : ........Следва продължение !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

krokibg

Върнете се в началото
Re: Карти за членовете на здружението !!!
от krokibg на Пон Фев 15, 2010 11:46 pm

..........продължение !!!

Има идея,която е още в зародиш,да се закупи терен около язовира,на които да бъде изграден нещо като клуб на сдружението и да имаме кеи,навеси където да се събираме през цялата година и още много неща.Целта е,на язовира да има постоянно присъствие на колеги риболовци от сдружението,хора от ИАРА и т.н.Макар за сега да не сме уведомили всички членове на сдружението,в момента в които сме готови с предложенията и картите,ще обявим събрание за всички членове,на което ще им дадем пълни обяснения на всички въпроси,които ги вълнуват отноносно взетите решения и приоритетите на РС Св.Никола.Имаме уговорки с още няколко сдружения от София и други градове,които ще се слеят с нас,за да стамен по голяма маса хора и да имаме респективно по-голяма тежест.За сега,толкова с въвеждането по въпроса.Ако имате въпроси,ще има друга тема,в коята щу мажете да задавате въпросите си директно към нас.Отворени сме за нови членове и Ви уверявам че сме на път с общи усилия,да създадем нещо уникално за България.Поздарв Л.Вичев

krokibg

Върнете се в началото
Re: Карти за членовете на здружението !!!
от xenohack на Вто Фев 16, 2010 9:55 pm

Eто и малко снимки на картите,как ще изглеждат !

ПРИКАЧЕНИ ФАЙЛОВЕ

Стефан написа:
steaven написа:Моля всички,които се чувстват съпричастни със съдбата на един от най големите и засега опазвани язовири благодарение основно на усилията на Румен Атанасов ,да учавстват в набирането на средства за зарибяването и осигуряването на охраната му. Средствата ще се събират от Наско Боянов и Румен Панов в техният магазин на бул.Марица 54 Пловдив,тел.0882404897. Така ще изглеждат клубните карти на сдружението.

Банкова сметка за колегите от страната !

BG73UNCR96604038069208

Банка Ункредит

при превод моля - на основание - членска карта и вашият телфон за връзка във превода ! Минимум 50 лева и нагоре кои колкото прецени !

Наско боянов написа:
N.Boianov написа:Искам да поясна че за събраните пари ще има пълна прозрачност и отчет до стотинка .Имената и сумите дадени от всеки ще бъдат публикувани на страниците на форума както и за какво са изхарчени ,така всеки ще може да провери кои дал и кои НЕ, колко са събрани и за какво са изхарчени
Краси 112 написа :
Re: Акция по набиране средства за зарибяването на яз.Ивайлов
от KRASSI на Чет Мар 25, 2010 9:53 pm

Наско ,
Дайте малко повече информация за хората които не знаят за целите с които се събират тези средства .Една част от тези средства ще отиват за охрана на язовира и ежедневни проверки за бракониери а друга за зарибяване .
Повечето хора не знаят за новите членски карти които се правят в момента . Те ще се дават на хората дарили 50лв - поне .
Това обаче не означава , че членове на сдружението ще бъдат само тези които са дали дарение , а всеки който пожелае да е член ще е добре дошъл независимо от къде е - просто ще му бъде издадена обикновенна членска карта .Тази карта по-нищо не се отличава от другите по отношение на права и задължения - всички сме с равни права и задължения независимо кой какво е дал , както казах целта и събирането на средства е абсолютно благородна и добронамерена . Така че не мисля , че е правилно сдружението да се нарича Пловдивско както често се случва.
Това е сдружение на хора риболовци в България които искат и могат да покажат , че могат да полагат сили , средства и усилия в името на една абсолютно добронамерена кауза.
Досега подържана от всички нас , но със усилията и средствата само на един човек . Време е да покажем , че сме съпричастни към това дело и да спрем само да ръкопляскаме на този човек а и да му помогнем като се включим и ние .
Аз дарявам 1350 лв които останаха от наградата на Ямаха която спечелих и 50лв за чл.карта .
Знам че бях обещал да пусна сомчета с тези пари но смятям , че с тях е по-добре да спася хиляди от мрежите отколкото да пусна хиляда .
Надявам се да се включат повече хора в това начинание за да докажем , че ние не сме и няма да бъдем едни пасивни наблюдатели на всичко това което се случва по-нашите язовири.
Ако държавата не може да се справи с тези проблеми , то аз знам и вярвам , че ние можем - защото Ние за разлика от Нея сме живи хора копнеещи да видят в изгрева надежда и защото сме ..... Хиляди !!!!
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
KRASSI

Наско боянов написа:
от N.Boianov на Чет Мар 25, 2010 10:26 pm

Краси благодаря за това пояснение.Искам само да добавя нещо което смятам че също е важно. Понеже има риболовци с ралични интереси относно типа риболов които практикуват и различни видове риба които са обект на техните желания,за целта е изработена таблица . Срещу името на всеки дарил съответната сума се отбелязва и какъв е вида риба която тои предпочита. Така ще можем да се съобразим с желаниата на нашите членове.
Надявам се повече хора да проявят разбиране и се включат в нашата инициатива,
ДА НЕ ЧАКАМЕ НЯКОИ ДА ПОМОГНЕ ДА СИ ПОМОГНЕМ САМИ

За информация от понеделник до сега са събрани 4750 лева.

N.Boianov
Жоро 8411 написа:
от joro_8411 на Пет Мар 26, 2010 6:23 pm

Здравейте,много се радвам на вас и вашата кауза,свалям ви шапка на всичките.Мисля че,всеки един ако не отиде един ден за риба а ги дари тези пари които ще ги даде за риболова ще се сабере една прилична сума.Нека да мислим първо за рибата а после за нас защото ако няма риба не можем да практикуваме хобито си.Аз лично не-мога да даря голяма сума,но това е дарение кой колкото може.Винаги съм помагал за такива каузи МОЖЕ ДА Е МАЛКО НО ОТСЪРЦЕ

joro_8411

m_nanchev написа:

от m_nanchev на Вто Мар 30, 2010 7:48 pm

с две ръце подкрепям идеята и ще помагам с каквото мога.
дали не е възможно да се даде банкова сметка за да могат да се включат колеги и от други градове.
Васко написа :

Банкова сметка за колегите от страната !

BG73UNCR96604038069208

Банка Ункредит

при превод моля - на основание - членска карта и вашият телфон за връзка във превода ! Минимум 50 лева и нагоре кои колкото прецени !

Едно уточнение минумуа е 50 лева , защото се издава членска карта ! Тя дава определние привилегий - тях ще ги кометираме по късно ! По малко пари няма как да се пускат по сметката защото не се вързват с онованието ! Все пак всичко трябва да бъде от всякъде прозрачно ! Днес ще говорим да видим за хората с по - малко пари как да стане !
от krokibg на Вто Апр 06, 2010 10:22 am

Искам само да кажа на тези които се замислят,че когато всичко е на готово,лесно се става член

Въпроса е да сме първи в нещо и да го направим с общи усилия както трябва.Няма как да го направим 5-6 човека,за това се иска всички да отделим от залъка си на този юк,които е в момента че да има какво да ловим когато отидем на Иваиловград.Специални благодалности на хората от другите градове,които ме потърсиха за информация.Дано има повече такива колеги,надявам се на това,всички от двата саита да станат членове на клуба.Сега ще пусна темата и в други саитове,да се съберат повече колеги за да може да се охранява язовира както трябва.Поздрав !!!

Това в общи линии са няколкото поста.

Изображение

Изображение

Изображение
Последно промяна от krokibg на Вто Апр 06, 2010 11:00 am, променено общо 1 път.

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Рибарско сдружение"Св.Никола" Пловдив

Мнение от krokibg »

Ако някои има въпроси,нека да ми се обади на тел 0885070407 или на Наско Боянов.Тук също може да се задават въпроси,нека всички да имат информация,какво ще се прави от нашето сдружение !!!

didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Браво за здужението , май в източна България трябва да се направи такова. Говоря главно за язовир Цонево който е може би най траления в България , тук хората денонощно и целогодишно хварлят мрежи безнаказано, и дори и да се зарибява те излавят всяка една рибка.ГОСПОДАТА ОТ ИАРА (АПАК ДАНЕ ГОВОРИМ ЗА МЕСНИТЕ РИБОЛОВНИ НАДЗИРАТЕЛИ , КОИТО ХВЪРЛЯТ ПОВЕЧЕ МРЕЖИ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ) НЕСИ ВЪРШАТ РАБОТАТА Е ДАЖЕ СЛАБО КАЗАНО
Ако тръгна с лодката да влача котва няма да мога да ги сабера мрежите в лодката , а иначе при проверка с вадят по 200-300 метра мрежи и по 10-15 килограма риба , а хората станаха милионери от мрежарството там.
Кроки извинявам се , че пиша в тая тема , но ако бях пуснал отделна никой нямаше да обарне внимание на написаното , а тук във форума ти си уважаван и ценен
Апак ако се налага и отделна тема може да се пусне
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Направете сдружение,организираите се,но да ти кажа,изобщо не е лесно.Искат се желание и сърце за тази работа.Трябва да си отделяш от времето и да мислиш не за себе си а за хората.Тези неща се равят от луди глави и хора надскочили си масрафа.Абе,иска се дупе и някои да носи байряка.Вместо да пишеш,просто се организираите,няма нищо сложно.Има и тема по въпроса,как се прави а има и готови документи за учредяването.

Съвет към тези,които ще се сдружават :idea: :idea: :idea:

Правете сдружението с нестопанска цел,за да нямате проблеми после.един хитрец,може да ви стъжни живота ако сдружението е със стопанска цел.Такива,винаги ще се намерят и когато се прави бизнес,винаги има хитреци,но лнай-лошото е че ще се намерят и подръжници на хитриците.Така че,само с нестопанска цел и задължително с поне по пет човека в управителния и в надзорния съвети.

Успех в начинанието :wink: :wink: :wink:

didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Благодаря за безценния съвет :wink: , ще се поразровя малко за информация и процедури , но незнам дали ще се намерят подражници , защото от тоя раьон повече са бракониерите и приятелите на бракониерите отколкото лиубителите риболовци
Ама все пак ще се поразровя
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

има мераклии бъди сигурен :D
abramovich
новобранец
новобранец

Мнение от abramovich »

Какво стана - има ли още инициатива за набиране на средства или всичко пропадна?!
Изображение
Без битка няма победа!
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Как съм изтървал тая тема. Любо говореше нещо за това на срещата, ама нали трябва да изтрезнее човек за да запомни. Надявам се да разберем докъде са нещата. Аз ще се включа с удоволствие. Нищо, че Ивайлов град за мене е на другия краи на България.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ами,да Ви кажа,останаха си старите членове,има и нови се записват,обаче тия карти си останаха само идея.Не искам да пиша по въпроса,каквото е,това е !!!Ние сме си такива,ако има как ще извлачим и жабите и ако е възможно и камъните от язовирите :lol: :lol: :lol: Вече съм претръпнал и макар да искаме да направим нещо сериозно,явно че хората си мислят че пак е някаква далавера.Аз обаче ще дам идея на Наско и другите,пък ще видим какво ще стане.Очаквам след започване на тази процедура,доста хора да искат да се включат ама ще видим,нека му дойде времето !!!

Ха ха ха,след една година отговарям на питането,малко съм закъснял,ама се случват такива неща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”