Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Беловица
-
- сериозен играч
Re: Беловица
Поздравления за добрата слука!Какви са условията за риболов там и пътя как е?
Добрине, доколкото си спомням от единствения ми риболов там миналата година, арендатора иска да си плащаш и за калта по гумите на колатаdobrin_dinev написа:Поздравления за добрата слука!Какви са условията за риболов там и пътя как е?

- gorkata_petrov
- разбира нещата
Много точноКрасимир Кюрпеков написа:Добрине, доколкото си спомням от единствения ми риболов там миналата година, арендатора иска да си плащаш и за калта по гумите на колатаdobrin_dinev написа:Поздравления за добрата слука!Какви са условията за риболов там и пътя как е?. Пътя е черен и ако е валяло скоро
. Отделно за да стигнеш дотам трябва да минеш по прочутия път около Пясъчник.
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
-
- ще става разбирач
Браво, Жорка!
-
- ще става разбирач
Водоема държи също така и доста костур, и тва ли се плаща вече...
Колкото до пътя мога да кажа, че ни е сварвал там дъжда и не е проблем да се излезе, но незнам ако е валяло няколко дни как е ще е положението

Колкото до пътя мога да кажа, че ни е сварвал там дъжда и не е проблем да се излезе, но незнам ако е валяло няколко дни как е ще е положението

ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Водоема държи много хубав , едър костур , който не се заплащаkonty написа:Водоема държи също така и доста костур, и тва ли се плаща вече...![]()
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
-
- ще става разбирач
Давам актуална информация за водоема. През последните ми два излета там, единият в началото на септември, а вторият беше сега в събота на 01.09, риболовът почти го нямаше, даже първият път бяхме валат. Вторият път хванах 2каракуди само. Никой от другите колеги риболовци нищо не вадеше, само един толстолоб хванаха към 2кг. Ловях на фидер на различни дистанци, на различни дълбочини на различна стръв/бял и торен червей, няколко вида царевица, жито, пелети/ просто риболовът който съм правил там и следа нямаше от него.
Направи ми впечетление, че вече позволяват да се нощува на язовира, също и да се влиза с колите до мястото на риболов, а това ме навежда на мисълта, че рибата вече е няма, въпреки думите на пазача за шарани , амури и тнт.
Направи ми впечетление, че вече позволяват да се нощува на язовира, също и да се влиза с колите до мястото на риболов, а това ме навежда на мисълта, че рибата вече е няма, въпреки думите на пазача за шарани , амури и тнт.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Браво за чудесния риболов. 

някой имали скорошна информация ?
- stankof
- ще става разбирач
Объркал си раздела колегаmorafeta1 написа:някой имали скорошна информация ?

ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Красимир Кюрпеков написа:Добрине, доколкото си спомням от единствения ми риболов там миналата година, арендатора иска да си плащаш и за калта по гумите на колатаdobrin_dinev написа:Поздравления за добрата слука!Какви са условията за риболов там и пътя как е?. Пътя е черен и ако е валяло скоро
. Отделно за да стигнеш дотам трябва да минеш по прочутия път около Пясъчник.
???Колега какъв арендатор, Пясъчник е държавен язовир...ако някой тупан дойде да ми се прави на такъв язовир че е негов смятай че съм го хвърлил във водата вместо дънната! Бах м..му то оставаше и за държавните язовири да плащаме!