Войводиново

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

limbata1
новобранец
новобранец

Войводиново

Мнение от limbata1 »

Колеги ,вчера макар и дъждовно ,не издържах и с колега към 13 часа се метнахме и решихме да пробваме спортния риболов на Войводиново ,говоря за този точно преди селото, на газстанцията вляво,карате само направо ,не бъркайте с първите два който са отляво и вдясно в началото, продължавайте докато стигнете последните два на пътя ,на вратата има табела такса 10 лева риба до 2кг не се заплаща .От днес момчето каза ,че е само на такса.
Резултат вчера,до 17 часа 4 шарана по 2кг.,две гелета на блесна -сериозни щуки найстина ,вината си е изцяло моя като се прявя на майстор с несериозен конец.Отдавна не бях посещавал място за спортен риболов найстина зарибено ,а и колегата от Войводиново който го държи се грижи да е така и постоянно зарибява .Пътя е добър до него макар и да е валяло .Автомобила ви е до вас- найстина нещо което става .От други колеги който заварих на другите водоеми там и заплащат такса пръчка 3лв и съответно на килограм заплащат рибата ,разбрах ,че риба там няма .
toshkooo
новобранец
новобранец

Re: Войводиново

Мнение от toshkooo »

limbata1 написа:Колеги ,вчера макар и дъждовно ,не издържах и с колега към 13 часа се метнахме и решихме да пробваме спортния риболов на Войводиново ,говоря за този точно преди селото, на газстанцията вляво,карате само направо ,не бъркайте с първите два който са отляво и вдясно в началото, продължавайте докато стигнете последните два на пътя ,на вратата има табела такса 10 лева риба до 2кг не се заплаща .От днес момчето каза ,че е само на такса.
Резултат вчера,до 17 часа 4 шарана по 2кг.,две гелета на блесна -сериозни щуки найстина ,вината си е изцяло моя като се прявя на майстор с несериозен конец.Отдавна не бях посещавал място за спортен риболов найстина зарибено ,а и колегата от Войводиново който го държи се грижи да е така и постоянно зарибява .Пътя е добър до него макар и да е валяло .Автомобила ви е до вас- найстина нещо което става .От други колеги който заварих на другите водоеми там и заплащат такса пръчка 3лв и съответно на килограм заплащат рибата ,разбрах ,че риба там няма .
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Колега,извинявай ама аз май малко се обърках.Колко водоема има в това Войводиново?Аз знам този,който е на самия път вдясно на завоя преди селото и още един точно преди прелеза вляво,до който се стига по един черен път.За втория има табела на пътя,там където започва черния път.Не знам какви са условията нито на единия нито на другия,но доколкото разбирам ти говориш за съвсем друг водоем.Ако обичаш би ли обяснил малко по - подробно къде точно се намира и какви риби държи,на каква стръв вземат?Абе изобщо какви са условията?Както изглежда ще е доста добро водоемче! :D
Изображение
Изображение
toshkooo
новобранец
новобранец

Мнение от toshkooo »

Вуйчо-Ваньо написа:Колега,извинявай ама аз май малко се обърках.Колко водоема има в това Войводиново?Аз знам този,който е на самия път вдясно на завоя преди селото и още един точно преди прелеза вляво,до който се стига по един черен път.За втория има табела на пътя,там където започва черния път.Не знам какви са условията нито на единия нито на другия,но доколкото разбирам ти говориш за съвсем друг водоем.Ако обичаш би ли обяснил малко по - подробно къде точно се намира и какви риби държи,на каква стръв вземат?Абе изобщо какви са условията?Както изглежда ще е доста добро водоемче! :D
и аз бих искал да разбера подробности за водоема
Аватар
vankata81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vankata81 »

колега само да те питам за този водоем пътя от дясно на канала ли е или от ляво. Дай още малко инфо. Аз съм ходил на този дето е от ляво на канала 1-ят,дето се плаща 3лв. Между другото там има хубави шарани,най-големия който съм хващал там е 4кг.Има и дребна каракуда.Пробвах всичко като стръв/царевица,бял,торен,хляб,жито/но удари имах само на дебел торен на фидер. следващия път като ида ще направя 1 репортажче.
limbata1
новобранец
новобранец

Мнение от limbata1 »

Колеги :Преди Войводиново самото село ако идвате от Пловдив,след хотел Рачич има газ станция точно след нея свийте наляво има табела ,карайте табелите ви водят ,преминете моста на големия канал и не спирайте на тези отляво и дясно за който говори колегата 3лв на пръчка и си заплащаш рибата този ви се пада одясно на моста ,а този отляво е забранен ,от моста продължавате само направо ,пътя е вече черен но много добър ,прави ляв завой след около 500м,идва ви малка разрушена къща подминете я и съответно от дясната страна ви е водоема ,целия е заграден с оградна мрежа има бяла табелка на вратата:щука,шаран ,амур ,сом -собственика е младо момче от Войводиново съвет за щуката има направени два навеса на втория навес правих борбата ,в двора разрешава да си вкарате автомобила ,след неговия има друг водоем с сини табели не ви съветвам да го посещавате.

Общо в комплекса са 5 водоема.
toshkooo
новобранец
новобранец

Мнение от toshkooo »

limbata1 написа:Колеги :Преди Войводиново самото село ако идвате от Пловдив,след хотел Рачич има газ станция точно след нея свийте наляво има табела ,карайте табелите ви водят ,преминете моста на големия канал и не спирайте на тези отляво и дясно за който говори колегата 3лв на пръчка и си заплащаш рибата този ви се пада одясно на моста ,а този отляво е забранен ,от моста продължавате само направо ,пътя е вече черен но много добър ,прави ляв завой след около 500м,идва ви малка разрушена къща подминете я и съответно от дясната страна ви е водоема ,целия е заграден с оградна мрежа има бяла табелка на вратата:щука,шаран ,амур ,сом -собственика е младо момче от Войводиново съвет за щуката има направени два навеса на втория навес правих борбата ,в двора разрешава да си вкарате автомобила ,след неговия има друг водоем с сини табели не ви съветвам да го посещавате.

мерси колега
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Колега,благодаря за подробното обяснение.Извинявай,но имам още един въпрос:
limbata1 написа:.....на вратата има табела такса 10 лева риба до 2кг не се заплаща .От днес момчето каза ,че е само на такса......
От цитата не се разбира много ясно:дали от днес се плаща всичката риба освен таксата или се плаща само такса 10 лева и не се доплаща никаква риба?
Благодаря предварително!!!
Изображение
Изображение
toshkooo
новобранец
новобранец

Мнение от toshkooo »

Вуйчо-Ваньо написа:Колега,благодаря за подробното обяснение.Извинявай,но имам още един въпрос:
limbata1 написа:.....на вратата има табела такса 10 лева риба до 2кг не се заплаща .От днес момчето каза ,че е само на такса......
От цитата не се разбира много ясно:дали от днес се плаща всичката риба освен таксата или се плаща само такса 10 лева и не се доплаща никаква риба?
Благодаря предварително!!!
на колко километра е от варна някои знае ли
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

toshkooo написа: на колко километра е от варна някои знае ли
Някъде около 400 :lol: ,а от Пловдив е около 5км. :smt023
toshkooo
новобранец
новобранец

Мнение от toshkooo »

burg написа:
toshkooo написа: на колко километра е от варна някои знае ли
Някъде около 400 :lol: ,а от Пловдив е около 5км. :smt023
мерси колега
limbata1
новобранец
новобранец

Мнение от limbata1 »

От вчера се заплаща само такса 10лв. така ми каза собственика .
Аватар
Zidane.BG
новобранец
новобранец

Мнение от Zidane.BG »

limbata1 написа:Колеги :Преди Войводиново самото село ако идвате от Пловдив,след хотел Рачич има газ станция точно след нея свийте наляво има табела ,карайте табелите ви водят ,преминете моста на големия канал и не спирайте на тези отляво и дясно за който говори колегата 3лв на пръчка и си заплащаш рибата този ви се пада одясно на моста ,а този отляво е забранен ,от моста продължавате само направо ,пътя е вече черен но много добър ,прави ляв завой след около 500м,идва ви малка разрушена къща подминете я и съответно от дясната страна ви е водоема ,целия е заграден с оградна мрежа има бяла табелка на вратата:щука,шаран ,амур ,сом -собственика е младо момче от Войводиново съвет за щуката има направени два навеса на втория навес правих борбата ,в двора разрешава да си вкарате автомобила ,след неговия има друг водоем с сини табели не ви съветвам да го посещавате.

И защо да не посещаваме водоема с сините табели,че не разбрах?
limbata1
новобранец
новобранец

Мнение от limbata1 »

Нямам нищо против този водоем ,но нямам инфо за него а посочвам мястото на което аз съм бил и съм доволен ,всеки е свободен да посещава водоеми там където желае ,колегите ме питаха за инфо кой е точно водоема на който съм бил и това е причината а и повечето който ме запитаха става въпрос за риболов на щука а доколкото знам там щука няма .
Аватар
Zidane.BG
новобранец
новобранец

Мнение от Zidane.BG »

limbata1 написа:Нямам нищо против този водоем ,но нямам инфо за него а посочвам мястото на което аз съм бил и съм доволен ,всеки е свободен да посещава водоеми там където желае ,колегите ме питаха за инфо кой е точно водоема на който съм бил и това е причината а и повечето който ме запитаха става въпрос за риболов на щука а доколкото знам там щука няма .
:smt023 :yawinkle:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”