Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
а каква риба се вади на добротич и на каква стръв удря ?
Ами излизат добри шарани и амури колега на царевица,а ако искаш каракуди по 600-700 грама-на сладка царевица и си ти 

благодаря ти много задалжително ще го посетяtodor_197 написа:Ами излизат добри шарани и амури колега на царевица,а ако искаш каракуди по 600-700 грама-на сладка царевица и си ти

чувал съм че няма много хубави места на язовира..така ли е ?toshkooo написа:благодаря ти много задалжително ще го посетяtodor_197 написа:Ами излизат добри шарани и амури колега на царевица,а ако искаш каракуди по 600-700 грама-на сладка царевица и си ти
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Язовира в село Искър наистина е собственост на г-н Пламен Стилиянов,собственика на фирма Инжстрой инженеринг и е със статут - Частна собственост. Там никога няма да се разреши риболова и затова не хранете напразни надежди.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

преди имаше риби сега има още по големи сигорно има по големи и от 10 кг шарани..svilen_sa6kov написа:Язовира в село Искър наистина е собственост на г-н Пламен Стилиянов,собственика на фирма Инжстрой инженеринг и е със статут - Частна собственост. Там никога няма да се разреши риболова и затова не хранете напразни надежди.
Защо да няма-има места колега,ама от срещуположната страна(срещу пазачите).Има няколко места добри за риболов на дъно,има и пейки,барбекюта-абе има условияtoshkooo написа:чувал съм че няма много хубави места на язовира..така ли е ?toshkooo написа:благодаря ти много задалжително ще го посетяtodor_197 написа:Ами излизат добри шарани и амури колега на царевица,а ако искаш каракуди по 600-700 грама-на сладка царевица и си ти

от скоро ли ги има тия пейки защото май преди ги нямаше или аз се бъркам
Ами от миналата година колега.Даже и тоалетна имаше предното лято-сега незнам,не съм ходил този сезон ощеtoshkooo написа:от скоро ли ги има тия пейки защото май преди ги нямаше или аз се бъркам
мерси колегаtodor_197 написа:Ами от миналата година колега.Даже и тоалетна имаше предното лято-сега незнам,не съм ходил този сезон ощеtoshkooo написа:от скоро ли ги има тия пейки защото май преди ги нямаше или аз се бъркам
-
- ще става разбирач
Размерът на каракудите в случая е доста преувеличенtoshkooo написа:благодаря ти много задалжително ще го посетяtodor_197 написа:Ами излизат добри шарани и амури колега на царевица,а ако искаш каракуди по 600-700 грама-на сладка царевица и си ти

Stand and fight
Ами то зависи на какво ги търсиш колега?Ако за стръв използваш червей,може и по 100 грамови да изкараш,ама на сладка царевица дипната в дип на SBS излизат прилични каракудиexecutor написа: Размерът на каракудите в случая е доста преувеличенМасовите се по-скоро 200-300 грамови

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Относно Искър съм запознат че е собственост на Пламен.Интересува ме какви риби има там и на какво могат да се търсят.Питам защото има потенциална вероятност да се пробвам там.Благодаря предварително на отзовалите се
нз дали някои е ходил там ние като не сме ходили няма как да ти кажем само знам че има много шаран.. но ще е трудно да се хваша там щото я хранят редовно и ремонти правиха махаха дървета тя е наплашена и рибата...tech-house написа:Относно Искър съм запознат че е собственост на Пламен.Интересува ме какви риби има там и на какво могат да се търсят.Питам защото има потенциална вероятност да се пробвам там.Благодаря предварително на отзовалите се
-
- научил се да хвърля
на 150 каракуди една може и да има 500 грtodor_197 написа:Ами излизат добри шарани и амури колега на царевица,а ако искаш каракуди по 600-700 грама-на сладка царевица и си ти