светещ бял червей

Модератор: Paublo_Eskobar

MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: светещ бял червей

Мнение от MITAKA_STZ »

100 процента,че на пъстървата ще работи безупречно. :idea: :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Красимир Атанасов написа:Привет колеги пиша ви от англия вчера си купих въпросния светещ червей и чесно да си кажа го купих така без да знам защо та въпроса ми е ако някой е ползвал подобно нещо за каква риба или водоеми би бил най подходящ понеже след десетина дена се прибирам и смятам да го изпробвам благодаря предварително

Явно досега никой не го е изпробвал.Риболовчо,май е най-близо до верния отговор--"комбинация с естествена стръв".Предполагам в Англия може да се лови и през нощта!? Сигурно ще е удачена стръв в дълбока вода,раано сутрин или къъсно вечер.Аз бих пробвал на фидер (2 бр) единия с нормален червей,а другия на комбинация.Така ще се разбере дали работи тая гад!
Апропо,колегите Ингилизи,на какъв метод ловят с тия "светулки? Тежко,леко?
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

MITAKA_STZ написа:100 процента,че на пъстървата ще работи безупречно. :idea: :drinkers:
И за Бяла,но според мен ще е удачно да се лови на течение където стръвта да се движи.
Съмнява ме неподвижна да привлече вниманието на рибите.Така мисля!
Изображение
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

stich написа:
MITAKA_STZ написа:100 процента,че на пъстървата ще работи безупречно. :idea: :drinkers:
И за Бяла,но според мен ще е удачно да се лови на течение където стръвта да се движи.
Съмнява ме неподвижна да привлече вниманието на рибите.Така мисля!
И аз поддържам мнението на Стич. Съдя по флуорисциращите силиконови рибета. Те са предимно за дълбоки води, където светлината е малко, или при мътни води, т.е. когато светлината не достига, но във всеки случай, една изкуствена примамка трябва да провокира рибата някак си, а това най-често е играта на стръвта. Може би и зимно време ще е подходяща стръв. Иначе, в комбинация с живо червейче, мисля също че става - привечер или рано сутрин. Експериментиииии..... експерименти трябват.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
boby61
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от boby61 »

Експериментиииии.....
:idea:
И да ме няма, пак съм тук !
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Това е мноооогоо якооо :rolleyes:
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

ribolovcho написа:
Красимир Атанасов написа:
Skorpi написа:Малко странно, ми се виждат тия червей не знам все пак дали няма да плашат миролюбивата риба
ами ела в англия и колегите ще ти премахнат съмненията и все пак помолих за мнение ако някой е ползвал да сподели опит и евентуално да ме светне а не да си чешем езиците
ми не е ли по рационално,..така и така си в англия да попиташ тамошните рибари..или поне в магазина ..може и да ти кажат...предполагам че в комбинация със естествен червей ще върши работа
колега тука е кал от риба и си взема на всичко еднакво добре рибари не познавам че да ги питам и нямам възможноста да ходя за риба просто си ги купих привлякоха ми вниманието и реших да споделя с вас нищо повече и точно така както ти казваш така и смятам да пробвам и ще видим какво ще излезе поздрави :drinkers:
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

трапера написа: Апропо,колегите Ингилизи,на какъв метод ловят с тия "светулки? Тежко,леко?
нямам представа наистина но ще разбера
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

Здравейте колеги вчера бях писал че въпросните светещи червей си ги правя сам и работят бих казал добре със ампули ултрабайт аз поне за това съм ги ползвал . като резервен вариант да отидеш на язовир и да ти свърши белия червей.В интерес на истината голяма риба не съм хващал но пробите ще покажат .Китайците предлагат на пазара светещ лак за нокти сматам и него да го пробвам ако има добри резултати ще пиша успех на всички :D
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Кой ви каза че ги няма в България?
Има ги:
http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... bgroup=200
Но за мен това си е пълна глупост!
Изображение
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

[quote="CERRUTI"]Кой ви каза че ги няма в България?[/quote а ти каде прочете че някой е казал че ги няма в българия в цялата тема и изобщо съобразил ли си се с това което съм питал
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Красимир Атанасов написа:а ти каде прочете че някой е казал че ги няма в българия в цялата тема
:
Ivo_Ivanov написа:Здравей колега имам предложение защото е интересно....купи колкото имаш възможност и след това ги продаваш тука АЗ СЪМ ПЪРВИЯ кандидат но да знаеш че ще има доста кандидати
Красимир Атанасов написа: не ми се занимава колега защото знам какжо ще стане а в интерес на истината не са толкова скъпи
--------------------------------------------------------------------------------
Красимир Атанасов написа:и изобщо съобразил ли си се с това което съм питал
Да защо?Споделил съм личното си мнение за този продукт.....и като се има впредвид че това е ФОРУМ-невиждам да има причина да се цупиш като ощипана невеста че някой ти е писал в темата.....А и като добавим това че и твоя опит с тези червеи е точно колкото моя,по точно-никакъв...значи имам пълното право да го обсъждам!!!Така че ако искаш да сортираш мнения,да беше написал да ти се отговаря само на ЛС от хора с опит с продукта...там можеш да ги сортираш да триеш,да блокираш наволя......но тук колега е ФОРУМ!!!! Свиквай!
Изображение
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

CERRUTI написа:
Красимир Атанасов написа:а ти каде прочете че някой е казал че ги няма в българия в цялата тема
:
Ivo_Ivanov написа:Здравей колега имам предложение защото е интересно....купи колкото имаш възможност и след това ги продаваш тука АЗ СЪМ ПЪРВИЯ кандидат но да знаеш че ще има доста кандидати
Красимир Атанасов написа: не ми се занимава колега защото знам какжо ще стане а в интерес на истината не са толкова скъпи
--------------------------------------------------------------------------------
Красимир Атанасов написа:и изобщо съобразил ли си се с това което съм питал
Да защо?Споделил съм личното си мнение за този продукт.....и като се има впредвид че това е ФОРУМ-невиждам да има причина да се цупиш като ощипана невеста че някой ти е писал в темата.....А и като добавим това че и твоя опит с тези червеи е точно колкото моя,по точно-никакъв...значи имам пълното право да го обсъждам!!!Така че ако искаш да сортираш мнения,да беше написал да ти се отговаря само на ЛС от хора с опит с продукта...там можеш да ги сортираш да триеш,да блокираш наволя......но тук колега е ФОРУМ!!!! Свиквай!
нямам нищо против да ми коментираш в темата стига да ми бъде от полза на мене и на всички който биха искали да пробват както колегата който е писал че си ги прави сам за което му се кефя много сложил си ми някакъв сайт че се продават в бг все едно съм написал аз красимир атанасов само аз притежавам това а относно опита аз след 10 дена ще имам някакъв който ще бъде споделен със всички вас бил той положителен или не надявам се и на тебе така че за напред или помагай или недей да пречиш а относно това да трия или сортирам не искам да го правя защото точно за това е форума и все пак писах ако някой е ползвал то нека сподели при условие че не си ползвал незнам защо коментираш нищо лично но тука сме да си помагаме и споделяме
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Давайте по-тема :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

snegk написа:Давайте по-тема :wink:

Ми по темата бре ами и аз му дадох мнение ама на пича не му хареса ми да си пита там в Англия му каза някои от колегите :mrgreen:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”