Вероятни нови цени на горивата???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Вероятни нови цени на горивата???

Мнение от krokibg »

Ако някой си позволи да внася и продава,веднага го почват с данъчни проверки,актове,всякакви простотии и накрая хората са принудени да се откажат или да играят по тяхната свирка :idea: :idea: :idea: Направете си сметката,няма агенция за проверки на горивото,качеството му и всичко свързано с това !!!За цяла България,ако искаш да се оплачеш от некачествено гориво,трябва да ходиш и да направиш това къде :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: в софетооооо :lol: :lol: :lol: Познайте тези десетина човека там,за каква лапаница говорим,тези не си знаят парите от рушвети и подаръци.Мамата сме си ебали и държава,има звена в България,които от години стоят и работят за някой,тихо-мълком,ползват държавните имоти,наеми не плащат,работят уж за държавата а само частните интереси защитават на определени подставени лица.Естествено някои от тях си помислиха че даденото ще им остане и станаха величковци,така си ги и отстреляха като кучета.Абе,яка дда ни е гърбинката и на нас и на децата и внуците ни,щото сме пъзльовци :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Напълно съм съгласен с колегата Л.ВИЧЕВ- krokibg , ама то не е така само с горивата , ами захарта и тя гони нивото на бнзина , а спекулата с със зърното и брашното , направо не ми се говори , аз предлагам на всички следващи избори никой да не гласува (то и бз т'ва няма за кой).
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

koda33 написа:Напълно съм съгласен с колегата Л.ВИЧЕВ- krokibg , ама то не е така само с горивата , ами захарта и тя гони нивото на бнзина , а спекулата с със зърното и брашното , направо не ми се говори , аз предлагам на всички следващи избори никой да не гласува (то и бз т'ва няма за кой).

Е,сега темата е за горивата,като отворим за зърното и захарта,таправо ще напиша имената на корабите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Горивата ,зърното , семките , трънките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: схемата е една и съща :mrgreen: :mrgreen:
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
tct

Мнение от tct »

Всичко в тази нещастна държава става с благословията на същите плъхове,инсцинирали някакъв псевдо - преврат през 1989 година и създали държавно управление от напълно мафиотски тип.Тия изчадия ще продължават да ни мъчат докато не ги изметем.Ще се вдигат цени непрекъснато ту на горива,ту на други неща докато смъкнат и последната риза от гърбът ни.Българинът е своего рода човек - свил се е в черупката си,гледа как го ограбват всеки ден и си трае.Светът около него кипи - араби,гърци се вдигат щото им писна от това да ги управляват измекяри,ама ние си траем и чаками поредния псевдо - месия да ни оправи.И като гласуваме за поредния такъв само му оправяме финансовото положение.А те нас :ANAL: .Ще си плащаме високи цени и хоро ще играем с това овчедушие.
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Как мислите?- докога ли ще остане такава цена 1л.бензин=1л.дизел=2,47лв :evil: :evil: :evil:
Според мен едно от двете ще е нагоре до няколко дни :finga: продължават да ни :butthead: :ANAL:
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Реших и АЗ да попиша в тая тема......СЛЕД 500 ГОДИНИ ТУРСКО РОБСТВО.....вие какво очаквате всички са наплашени и се крият като мишки; не виждам някой да е скочил но война защото в БЪЛГАРИЯ има доста за изтребване..................Затова ще си гнием като мишки.Но ние тука само си чешим пръстите на клавиатурата. :shock:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Иванов,идвай да грабваме пушките :lol: :lol: :lol:

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ма,такова,ай Доцента поне го викнете,да обясни,че не трябва да се избързва -трябва да настъпи революционна ситуация,т.е.,казано по-кулинарно-фекално-зоологически "когато яйцето опре до задника на кокошката".За целта,е необходимо да се появят още по-нови цени на горивата -високи и сияйни например като магистралите,които "най-добрите"ще ни построят.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”