Въпрос за директен
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Въпрос за директен
Здравейте,
Наскоро си купих директен телескоп 4м дълаг от стъклопласт,и смятам да ходя за нещо по-едро ,но четох една статия и не разбрах горе долу някой неща,но щр попитам следния въпрос:
За какво служи ластикът и трябва ли да сложа на моя прът?Основното ми влакно е 0.20,а за поводи ми е о.17 ако може да ме упътите какво да закупя и как се монтира този такъм ще бъда благодарен
Наскоро си купих директен телескоп 4м дълаг от стъклопласт,и смятам да ходя за нещо по-едро ,но четох една статия и не разбрах горе долу някой неща,но щр попитам следния въпрос:
За какво служи ластикът и трябва ли да сложа на моя прът?Основното ми влакно е 0.20,а за поводи ми е о.17 ако може да ме упътите какво да закупя и как се монтира този такъм ще бъда благодарен

Викат ми Николаев 

- PREDATORst
- ще става разбирач
Re: Въпрос за директен
Има толкова теми чееееееее.
Що не търсиш бе момък?
Що не търсиш бе момък?
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Аз търсих и намерих няколко подобни,но не ми помогнаха...PREDATORst написа:Има толкова теми чееееееее.
Що не търсиш бе момък?
Викат ми Николаев 

-
- научил се да хвърля
Незнам но се си мисля че с 4 метров телескоп за едри риби не става дори и с ластик твърде къс е а и като гледам повод 17 да не ходиш за 5 килограмови шарани.
- PREDATORst
- ще става разбирач
Ластика принципно е замислен да спасява щеката от счупване и да позволява да се лови с по финни линии.zaribanask8 написа:Аз търсих и намерих няколко подобни,но не ми помогнаха...PREDATORst написа:Има толкова теми чееееееее.
Що не търсиш бе момък?
На телескоп 4 метра ква риба ше чекаш??? та чак и ластик
Ластиците на директните се слагат за да може да се бори по голяма риба,ама такава на 4 метра нема как да докараш с квото и да храниш.
И пак ти казвам не си търсил достатъчно.Има тема за телескопита и ластиците на тях.
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Незнам ,но до преди 3-4 години бях свидетел на вадене на 3 килограмов шаран с карбонова пръчка -2 и нещо смятайrock_children написа:Незнам но се си мисля че с 4 метров телескоп за едри риби не става дори и с ластик твърде къс е а и като гледам повод 17 да не ходиш за 5 килограмови шарани.

Викат ми Николаев 

- PREDATORst
- ще става разбирач
Таз пръчка ще да е била с макара нещо.zaribanask8 написа:Незнам ,но до преди 3-4 години бях свидетел на вадене на 3 килограмов шаран с карбонова пръчка -2 и нещо смятайrock_children написа:Незнам но се си мисля че с 4 метров телескоп за едри риби не става дори и с ластик твърде къс е а и като гледам повод 17 да не ходиш за 5 килограмови шарани.
То навремето и с бамбукови пръти са ловяли хората.
И рибата не те вижда с къв такъм си.
Всичко е за твое собствено спокойствие и удоволствие
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Ма ти се бъзикаш с паметта ми май много добре помня какъв беше пръта даже и цвят си спомнямPREDATORst написа:Таз пръчка ще да е била с макара нещо.zaribanask8 написа:Незнам ,но до преди 3-4 години бях свидетел на вадене на 3 килограмов шаран с карбонова пръчка -2 и нещо смятайrock_children написа:Незнам но се си мисля че с 4 метров телескоп за едри риби не става дори и с ластик твърде къс е а и като гледам повод 17 да не ходиш за 5 килограмови шарани.
То навремето и с бамбукови пръти са ловяли хората.
И рибата не те вижда с къв такъм си.
Всичко е за твое собствено спокойствие и удоволствие

Викат ми Николаев 

- PREDATORst
- ще става разбирач
Ахам.
За Богров му шибни на стъклопласта едно черно хидро на трето колено и дърпай подводниците.
Само ме притеснява факта че ластика с накрайника и бънга ще ти са по скъпи от тояжката.А теб?
За Богров му шибни на стъклопласта едно черно хидро на трето колено и дърпай подводниците.
Само ме притеснява факта че ластика с накрайника и бънга ще ти са по скъпи от тояжката.А теб?
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Както каза колегата има достатъчно теми за ластици!
ето ти няколко.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=118&t=28512
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=118&t=3921
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 47#p573647
Слагам ключе,на темата.Можеш да си зададеш въпросите в някоя от съществуващите вече теми.
ето ти няколко.

Слагам ключе,на темата.Можеш да си зададеш въпросите в някоя от съществуващите вече теми.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн