Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Може би проблем с ЛС!
Модератор: sapuna
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Може би проблем с ЛС!
Здравейте,колеги.Всъщност не знам дали имам проблем или си въобразявам,за това питам по - опитните колеги.До скоро,като изпратех ЛС на колега от форума,в контролния панел съобщението ми отиваше в раздел "изпратени" и всичко беше ОК.От известно време съобщенията ми отиват в раздел "изходящи" и реално аз не знам дали колегата получава съобщението или не.
ПП:Може би аз съм си променил някак настройките,ама ако е така,е станало неволно и нямам идея как да си ги оправя.

ПП:Може би аз съм си променил някак настройките,ама ако е така,е станало неволно и нямам идея как да си ги оправя.

-
- ще става разбирач
Re: Може би проблем с ЛС!
За да премине от раздел "изходящи" в раздел "изпратени" колегата на който пращаш ЛС трябва да влезе във Форума и да си получи ЛС-то.Но ако не влезе то стои на изходящо-тоест ако е на "изходящи" то човека не го е получил все още 

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
В Изходящи отиват тези които са непрочетени. Тоест ако сега ти пратя съобщение отива първо в Изходящи а след като го прочетеш в Изпратени. Опитай да ми изпратиш ако искаш 

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Може и да сте прави.Сега колкото повече се замислям толкова повече се обърквам.
Все си мисля,че преди не беше така.
Ако съм изпратил ЛС и то още не е прочетено от колегата - при мен стои в "изходящи".Ако в това време изтрия съобщението от контролния панел,какво се случва?То изчезва изцяло или си го трия при мен а отсреща то си чака да бъде прочетено? 

-
- разбира нещата
Изчезва нацяло.А потребителя отсреща получава лс с надпис ,че ти си си изтрил съобщението.
Проба му е майката!
Колегите са прави !!!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Да явно сте прави.Току-що се убедих сам.Бях писал ЛС на колега от форума и то висеше от вчера в "изходящи".Сега явно колегата го е прочел и съобщението се е преместило в "изпратени".Все пак благодаря ви за търпението и обясненията.
Поздрави!!!
Поздрави!!!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
По принцип можеш и сам на себе си да си напишеш ЛС през профилът ти и да ги видиш подробно как се получават нещата с изходящи , изпратени , изтриване и пр. 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов