Мнение за СН

Модератор: sapuna

Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение за СН

Мнение от Mr.Barry »

Здравейте, колеги и колежки. Мисля да си взема 2 от тези сигнализатора (нямам повече пари за по-хубави) но като за начало: http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... E%D1%80-CH
Дайте мнения стават ли или ще се купуват други :oops: За начинаещ шаранджия като мен мисля че са добре като гледаме цената .... :oops: но сме във финансова криза нали знаете :lol:
to6o_03
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Мнение за СН

Мнение от to6o_03 »

колега по-добре сложи по 5-6лв. отгоре и вземи нещо по-сериозно тези китайчета карат по най много година и след това са за хварляне аз имах такива от 3 двете не можаха да изкарат цяла година има модели между 15-20лв. много сполучливи поздрави и на слука
Аватар
assv
фен клуб-скобар

Мнение от assv »

Тези китайчета според мен са си доста сполучливи за цената си....Аз карам вече 2ри сезон с тях....само съм им сменял батерийките...а те са големи по 9 волта и карат доста :)
Най-голямата риба е изпуснатата
Изображение
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Ами колеги взех си от тях 2. Сега само да взема бетерийки. Колега, а ти на дъжд подлагал ли си ги щом втори сезон караш с тях?
teodor_xristov_80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от teodor_xristov_80 »

to6o_03 написа:колега по-добре сложи по 5-6лв. отгоре и вземи нещо по-сериозно тези китайчета карат по най много година и след това са за хварляне аз имах такива от 3 двете не можаха да изкарат цяла година има модели между 15-20лв. много сполучливи поздрави и на слука
Колега не те знам какво си ги правил ама мога да кажа ,че преди две седмици на Церова Кория такъв дъжд ни валя два дена, че колегата които беше с такива като го обърнеше сигнализатора течеше вода от всякаде, но не спряха да пищят.Учудих се за 10 лв. се държаха като маркови, абсолютно нищо им нямаше.
Мисля че ще останеш доволен, е не можеш да очакваш чудеса от тях но.......... :wink:
СЛЕД ВРЕМЕ ДРУГИ.
Изображение
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Добър избор си направил! ЕФФФтинджос са но държат! И понеже си ми много "симпатичен" ще ти дам един съвет. След риболов вади батериите от сигнализаторите.

П.П.
Препоръчвам колеги, които си мислят, че сигнализатори за 5-6лв. повече от посочените са "по-сериозни" и не са произведени в Чайна, просто да не заблуждават останалите.
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Vlado_852 написа:Добър избор си направил! ЕФФФтинджос са но държат! И понеже си ми много "симпатичен" ще ти дам един съвет. След риболов вади батериите от сигнализаторите.

П.П.
Препоръчвам колеги, които си мислят, че сигнализатори за 5-6лв. повече от посочените са "по-сериозни" и не са произведени в Чайна, просто да не заблуждават останалите.
Само да те попитам, защо трябва да ги вадя? :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”