Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Материал за воблерчета
Модератор: emo vasilev
- nicky_and1
- новобранец
Материал за воблерчета
Здравейте, колеги!
Някой може ли да ми каже какво точно представлява балсата, щото (аз в момента съм в Германия
) тука използват в строителството един материал, който е много леко дърво с червеникав цвят и гъсти сокови тръбички които го правят много плаваемо.
Иначе дървото е доста лесно за обработка и е доста здраво на пръв поглед.
Вече имам 5-6 заготовки на воблерчета и ги изработвам за около час някъде, като се има впредвид, че това са ми първите воблери мисля че е доста добро темпо.
На 2 от заготовките съм сложил и арматурата, утежнението и лопатката и направо ме учудиха с чудесната си игра и плаваемост. Ще се постарая и снимки да кача ама е малко сложна работата с направата на качествени снимки, за да се добие някаква представа за самото дърво.
Иначе след 2 седмици се връщам в България и тогава вече ще е по-лесно с изработката и тестовете на рибенцата
Поздрави
Някой може ли да ми каже какво точно представлява балсата, щото (аз в момента съм в Германия
) тука използват в строителството един материал, който е много леко дърво с червеникав цвят и гъсти сокови тръбички които го правят много плаваемо.
Иначе дървото е доста лесно за обработка и е доста здраво на пръв поглед.
Вече имам 5-6 заготовки на воблерчета и ги изработвам за около час някъде, като се има впредвид, че това са ми първите воблери мисля че е доста добро темпо.
На 2 от заготовките съм сложил и арматурата, утежнението и лопатката и направо ме учудиха с чудесната си игра и плаваемост. Ще се постарая и снимки да кача ама е малко сложна работата с направата на качествени снимки, за да се добие някаква представа за самото дърво.
Иначе след 2 седмици се връщам в България и тогава вече ще е по-лесно с изработката и тестовете на рибенцата
Поздрави
- maranzika
- сериозен играч
Re: Материал за воблерчета
Какво значение има как се кава това което ползваш,щом те кефи.
Аз си правя воблерчета от каквото ми падне(дори от: плувки; тапи от рибарски мрежи;всякакъв дървен материал;рекламни пана и т.н.)

Re: Материал за воблерчета
Питай Германците как се казва материалът, пък дори и това да е търговското му наименование, все ще се намери по НЕТ-а. какво точно е.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.