Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

монтаж
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
монтаж
Значи става въпрос за река.Има места където виждаме,че има риба,но неможем да хвърлим а по нагоре е възможно.Мисълта мие следната,подвижно олово около120гр. хвирляме отгорната стръна на нивото където е рибата и отпускаме стръвта до желаното място,така,че между нас и стръвта дасе получи прав ъгъл.Как висе струва ще имали успех 

-
- вече хвърля и на тежко
- emo vasilev
- сериозен играч
- Local
- учете се от него
Re: монтаж
Купи си щека....snegk написа:Значи става въпрос за река.Има места където виждаме,че има риба,но неможем да хвърлим а по нагоре е възможно.Мисълта мие следната,подвижно олово около120гр. хвирляме отгорната стръна на нивото където е рибата и отпускаме стръвта до желаното място,така,че между нас и стръвта дасе получи прав ъгъл.Как висе струва ще имали успех

Клавиатура риба не лови!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: монтаж
Local написа:Купи си щека....snegk написа:Значи става въпрос за река.Има места където виждаме,че има риба,но неможем да хвърлим а по нагоре е възможно.Мисълта мие следната,подвижно олово около120гр. хвирляме отгорната стръна на нивото където е рибата и отпускаме стръвта до желаното място,така,че между нас и стръвта дасе получи прав ъгъл.Как висе струва ще имали успех

С хвърляне по-нагоре и по-навътре няма ли да стане, ако е що годе чисто дъното течението ще измести оловото и стръвта при рибите. Само трябва да прецениш колко да е тежко оловото

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мисълта ми е примерно малко-подвижно олово и кука с червей на около 40-50 см. по на долу, хвърляш в Струма по средата и като го отнесе по течението стръвта и оловото се веят като прани гащи, после идва мренка, няколко много сигурни удъра и кажи речи сама се засича. Примерно!!!
Де да знам са, с друга риба нещата може да седят по друг начин - по-лесно ще е да се знае за какво говорим.
Де да знам са, с друга риба нещата може да седят по друг начин - по-лесно ще е да се знае за какво говорим.
кога нема риба и рака е риба
-
- и господ не е толокова добър
Благодаря за мненията.Локалчо не ми се дават две хиляди лева,че като знам как пазя още на първия риболов ще остана без нея.Мисля да пробвам болонезе ама да мине 1-2месеца,че жената вече мърмори.Иначе монтажа ще го пробвам и ще споделя.Относно местенето на оловото,ще се мести при много чисто дъно,но то в България такова нема.Наслука