Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Пък аз си мисля,че трябва тотална забрана за мрежите.С въдица не може да се излови всичката риба и най вече трофейните които мрежите ловят успешно.Ама това е фантастичен филм,та по въпроса ,не е лоша идеята като цяло,но........................
Може би когато децата ни са на нашите години нещата ще се подредят.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- сериозен играч
В Румъния няма забрана за въдичарите,оня ден като ходих ,хората си ловяха,даже се замислям дали да не си извадя румънски билет.Венци ® написа:Пък аз си мисля,че трябва тотална забрана за мрежите.С въдица не може да се излови всичката риба и най вече трофейните които мрежите ловят успешно.Ама това е фантастичен филм,та по въпроса ,не е лоша идеята като цяло,но........................

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
И аз съм на това мнение колега. Винаги съм смятал, че въдичарите не могат да нанесат значителни щети на популацията на рибата. Не могат и с малкото пръстче на тези с мрежите да се мерят. Ако рибата се ловеше само от въдичари нещата щяха да са о.к.Венци ® написа:Пък аз си мисля,че трябва тотална забрана за мрежите.С въдица не може да се излови всичката риба и най вече трофейните които мрежите ловят успешно.Ама това е фантастичен филм,та по въпроса ,не е лоша идеята като цяло,но........................
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
Ники,я провери тая работа с Румънските билети,че ми се ходи по чужбина,пък ако съм за рибка ще мина по тънкоnick71 написа: В Румъния няма забрана за въдичарите,оня ден като ходих ,хората си ловяха,даже се замислям дали да не си извадя румънски билет.

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Има и доста бял амур 3-5 кг , но неизвестно защо не кълве на нищо с редки изключения. В събота едно момче хвана 5 килограмов шаран пред мен .k1lmAr написа:мач и директен , стръвта беше микс от торен и бял ,захранката маи плашеше повече рибата от колкото да я привлича, а рибата само шаран !
Там където обществото е порочно -истината е безумие.
kasov написа:Има и доста бял амур 3-5 кг , но неизвестно защо не кълве на нищо с редки изключения. В събота едно момче хвана 5 килограмов шаран пред мен .k1lmAr написа:мач и директен , стръвта беше микс от торен и бял ,захранката маи плашеше повече рибата от колкото да я привлича, а рибата само шаран !
Къде ги ловите тея риби и на какво ???
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Малко инфо и от мен от петък до неделя бяхме на яз.Баниска извадихме приблизително 30 - 35 кг таранка размер от 100г до 500г тов 4 човека
безброй малки шаранчета до 1кг и едно канално смоче .
. За захранка използвахме трохи , жито , царевица и бели червеин .

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Евала, колега, майсторите са си майсториMiTKo_Fisher написа:Малко инфо и от мен от петък до неделя бяхме на яз.Баниска извадихме приблизително 30 - 35 кг таранка размер от 100г до 500г тов 4 човекабезброй малки шаранчета до 1кг и едно канално смоче .
. За захранка използвахме трохи , жито , царевица и бели червеин .

P.S. В условията промяна няма нали - както мин. година...
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- сериозен играч
Днеска посетих отново корекциите на Бяла,първата е платена,плаща се 3 лв. втората и това което е останало от третата са безплатни.Има много леща около брега и местата за риболов са малко.

Рибата взема на всичко.Дълбочината в края на корекцията е малко над 3 метра,транката е толкова голяма :

Рибата взема на всичко.Дълбочината в края на корекцията е малко над 3 метра,транката е толкова голяма :

малко инфо и от мен.връщам се от чифлика и съвсем спокоино мога да потвърдя надписа спортен риболов.
но само на шаранчета колкото пръстът ми.
е имах едно хубаво късане на фидера,но........ кои да се сети да отпусне аванса
иначе от 10 до 13 4аса ги борих 70 дребосъка,а стоях до 17.мускулна треска хванах.
, до мен едни хора я моряха таранката на система с малай.имаше и няколко мерни към 1-1,2 несъм ги теглил.но за 7 лева искам и риба ли да хвана
това от мен ако някой има вапроси?

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Уви няма промян .20 лв за 24часа !bachoivo написа:P.S. В условията промяна няма нали - както мин. година...
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аз съм се зарекъл,че докато този собственик стопанисва Чифлика, няма да стъпя там. Просто пича го е ударил на печалбарство и са му много скапани условията.Язък , че езерото е толкова близо до града.
Above us only sky
nick71 Красиви таранки, този падналия стълб има ли напрежение по него? Не е ли опасен?
-
- сериозен играч
Това си е 10 или 20 киловолтов далекопровод,които си работи и в момента,а стълбът е така от няколко години.Не искам да си представям какво би станало ако падне в водата.kutinchev написа:nick71 Красиви таранки, този падналия стълб има ли напрежение по него? Не е ли опасен?
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Е как какво всичката риба по гръб барабар с жабите ,дано дане се случи и някой колега да е там да лови риба че ще стане беля голямаnick71 написа:Това си е 10 или 20 киловолтов далекопровод,които си работи и в момента,а стълбът е така от няколко години.Не искам да си представям какво би станало ако падне в водата.kutinchev написа:nick71 Красиви таранки, този падналия стълб има ли напрежение по него? Не е ли опасен?
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ