Пода ,Цонево , Венелин ,

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Пода ,Цонево , Венелин ,

Мнение от chaikata »

Пода ,Цонево , Венелин , някои нещо да знае за тея ??? каня се да ходя ама нямам никво инфо а пък миналата година имаше добри шарани на пода и чух хубави отзиви за венелин преди забраната .. а па цонево просто искам да отида щото се го подминавам ама споменете по нещо
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

На Цонево излиза червеноперка и добри платики от време на време за Пода и Венелин нямам инфо :D
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Пода наистина "даваше" миналато година добри екземпляри от 2 до 8кг., но то си бе за миналата. Там наистина бе много стабилно местенце...просто си знаеш за какво чакаш. Тази година там няма такава алтернатива :smt022
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

не само за какво да чакаш ами и за какво да газиш в тинята :))) и все пак ако някои ги е посещавал да споделя . аз сега доста съм зает ама мине ли юни месец ще ги накъсам шараните
elektronchika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elektronchika »

В Цонево ми е интересо няма ли каракуда, уклей? Или само червеноперки и платики? Дайте акъл за струв за платика. Благодаря и наслука на всички!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”