Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Панчерево 17.05.2011
-
- разбира нещата
Re: Панчерево 17.05.2011
FaweQ написа:Значи аз не си вземам нито един шаран.Връщам си всички , аз ходя само да си правя кефа ( да усетя тръпката).Иначе съм съгласен с теб "абе,нещо не e както трябва с нас".sashoart написа:пичове,обикновенно не взимам отношение за такива репортажи,но докато се ходи "за риба" по такива "свинарници",че им се и радBаме,няма да се опраиме..а в съседство има толкова красив водоем,който обезрибихме от шарани за отрицателно време..абе,нещо не e както трябва с нас...толкова за платеното "шаранджийство"-това мисля по въпроса и няма да си промена мнението..има и няколко читави такива,(и особено имаше!)но те не променят картинката много!..бойкот съм им наложил пълен..ама,глас в пустиня,де..ама,пък глас..и си е моят!!!
а иначе 5 шарана са хубав улов,за толкова време!...всичко друго е изродско и се възпитава именно по тези "ареали" на шарана![]()
Иди на Богров да усетиш тръпката от това дали ще скъса или ще ти счупи пръчката или щеката,пък после ще говорим!
Със сигурност ще забравиш всички други водоеми!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Пич купи си един живарник и за теб и рибата ще е по добре...Нищо лично просто съвет.FaweQ написа:

ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Така е баце и аз съм на същото мнение, чета и не вярвам на очите си колко народ се радва на риби от тия локвиsashoart написа:пичове,обикновенно не взимам отношение за такива репортажи,но докато се ходи "за риба" по такива "свинарници",че им се и радBаме,няма да се опраиме..а в съседство има толкова красив водоем,който обезрибихме от шарани за отрицателно време..абе,нещо не e както трябва с нас...толкова за платеното "шаранджийство"-това мисля по въпроса и няма да си промена мнението..има и няколко читави такива,(и особено имаше!)но те не променят картинката много!..бойкот съм им наложил пълен..ама,глас в пустиня,де..ама,пък глас..и си е моят!!!
а иначе 5 шарана са хубав улов,за толкова време!...всичко друго е изродско и се възпитава именно по тези "ареали" на шарана![]()

-
- научил се да хвърля
Живарник имам , рибата е в кофата ,защото я връщам.leeds написа:Пич купи си един живарник и за теб и рибата ще е по добре...Нищо лично просто съвет.FaweQ написа:![]()
-
- научил се да хвърля
Със сигурност ще отида на Богоров.Мерси са съвета.
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Че Богоров да не е по малък свинарник....мяташ,стърта се удря в главата на единия шаран и ход другия я лапва....много си противоречите е коментарите.FaweQ написа:Със сигурност ще отида на Богоров.Мерси са съвета.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
-
- научил се да хвърля
На Богоров не съм ходил никога до сега.И незнам какво е , но знам че се хваща.leeds написа:Че Богоров да не е по малък свинарник....мяташ,стърта се удря в главата на единия шаран и ход другия я лапва....много си противоречите е коментарите.FaweQ написа:Със сигурност ще отида на Богоров.Мерси са съвета.