Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Комарево-03.06
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Комарево-03.06
Поради дългата раб.седмица
излета който решихме да проведем с колегата Рикошет бе с дестинация Комарево за един ден.Сутринта росни пресни цъфнахме в 5:30 на водоема.Настаняване разпъване и т.н.,всичко по реда си.След като заложихме дънните опънах фидера и въпреки репликите от Митака "ей няма да я оставиш тая риба на мира-ела седни под чадъра като бял човек'',аз продължих да настоявам и към 9ч бях възнаграден с един шарко към 2,5кг.Отам нататък бяхме нападнати от едни мишоци пуснати преди 10 дена и взимащи всякаква стръв.
Ей го лагерчето

Тука се оказа,че всеки е заложил на някаква късметлийска тениска

Докато аз се мъчех с фидера,други се мъчеха така

Ето ги въпросните мишоци взимащи на всичко

Все пак деня завърши с доста риба

И накрая по реда си
http://s164.photobucket.com/albums/u28/ ... V00002.flv

Ей го лагерчето

Тука се оказа,че всеки е заложил на някаква късметлийска тениска

Докато аз се мъчех с фидера,други се мъчеха така

Ето ги въпросните мишоци взимащи на всичко

Все пак деня завърши с доста риба

И накрая по реда си
http://s164.photobucket.com/albums/u28/ ... V00002.flv
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
-
- разбира нещата
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Интересното,че и двете тениски са пропътували доста голямо разстояние за да се лепнат на гърбовете ни,но и двете са мексикански.Ей големи кадемлии ще са тез от "Мехико"-я беж всички до там за тенискинаблюдател написа:А аз си нямам късметлийска тениска. Всичките ми са каръшки![]()
![]()

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
snegk, предлагам събранието да се проведе на Пода или Бата най късно до края на този месец.Подготвил съм си "железна" защита и ще пледирам..."невинен"!!!
наблюдател, много си далече човече
иначе щях да ти обадя ко правим с каръшките тениски 
То всичко хубаво ама другаде ме стяга чепикът, седим си оня ден на Комарево и се чудим...къде да ловим(или да се опитваме да ловим) хубави риби край Варна
С Камен (а и други колеги) харесваме риболова на шаран а на 100-тина км. край Варна са няколко язовира на които можеш да очакваш риби над 4-5 кг
С две думи, колеги от Бургас, Шумен, Търговище,Силистра и всички останали райони на около 150-200 км около Варна помагайте...всички предложения са добре дошли!
В замяна предлагаме:
1. Съвместен риболов и надаваме се в приятна компания.
2. Споделяне на скромния риболовен опит и умения, които имаме.
3. Наливни, насипни, бройни и вс. други "консумативи" за сплотяване на колектива и обезпечаване на мероприятието.
4. Пускане на вс. евентуално заловени риби за да може пак да си ги хващате някой ден.
5. Екоакция в района на мястото за риболов.
Благодаря предварително на всички отзовали се!
П.С.Сега на 150 км по късно(есента) да се готвят и останалите региони на България!

наблюдател, много си далече човече

То всичко хубаво ама другаде ме стяга чепикът, седим си оня ден на Комарево и се чудим...къде да ловим(или да се опитваме да ловим) хубави риби край Варна

С Камен (а и други колеги) харесваме риболова на шаран а на 100-тина км. край Варна са няколко язовира на които можеш да очакваш риби над 4-5 кг

С две думи, колеги от Бургас, Шумен, Търговище,Силистра и всички останали райони на около 150-200 км около Варна помагайте...всички предложения са добре дошли!

В замяна предлагаме:
1. Съвместен риболов и надаваме се в приятна компания.
2. Споделяне на скромния риболовен опит и умения, които имаме.
3. Наливни, насипни, бройни и вс. други "консумативи" за сплотяване на колектива и обезпечаване на мероприятието.
4. Пускане на вс. евентуално заловени риби за да може пак да си ги хващате някой ден.
5. Екоакция в района на мястото за риболов.
Благодаря предварително на всички отзовали се!

П.С.Сега на 150 км по късно(есента) да се готвят и останалите региони на България!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS