Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
САФРИД 2011
здравейте,днес направих сефтето на сафридския риболов и мисля,че вече е редно да се пусне новата тема
от 9.30 до около обяд извадих 20-ина рибока-малко но достатъчно,за да се почнат сериозно пробите.имаше и около 30-ина досадни миджита,между другото почти всеки път имаше един задължителен на най-долната кука на чепарето.имаше и доста делфини както и едни мидни плантации които явно скоро са изникнали-точно срещу зарганското място на къмпинг Веселие.мястото-Голямата Агалина.който ходи задължително да носи със себе си крем против изгаряне,защото аз в момента съм закачен на закачалката,разказа ми се играта с тва слънце.дано да има много риби тая година.

Качествени чепарета Borkata

Re: САФРИД 2011
Наслада за душатаBorisK написа:здравейте,днес направих сефтето на сафридския риболов и мисля,че вече е редно да се пусне новата темаот 9.30 до около обяд извадих 20-ина рибока-малко но достатъчно,за да се почнат сериозно пробите.имаше и около 30-ина досадни миджита,между другото почти всеки път имаше един задължителен на най-долната кука на чепарето.имаше и доста делфини както и едни мидни плантации които явно скоро са изникнали-точно срещу зарганското място на къмпинг Веселие.мястото-Голямата Агалина.който ходи задължително да носи със себе си крем против изгаряне,защото аз в момента съм закачен на закачалката,разказа ми се играта с тва слънце.дано да има много риби тая година.

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
от брега,аз от там действам
чепарето е флуорокарбоново,смесено ламе+перушина собствено производство.

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От брега, браво бе!
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Oт няколко дни и пред Свети Стефан и Германката взимат сафрид ,в смисъл задънват кофите.В момента имам приятели там по обед ще разбера как е било тази сутрин.
На това му се казва рибарско Благовещение!
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
пак напомням за слънцезащитен крем!вече за трети път се мажа с пантенол заради вчерашния 3-часов риболов 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Борее,кът ти се появи Любака,ще забравиш за крема.
Мажи се със силна ракия или одеколон.
Утре ще проверя как стои въпроса около Варната.
Само да не ни затворят излизането,заради "подводния Тошков самолет"

Мажи се със силна ракия или одеколон.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
И аз така смятах, но....уви...КИРО написа:Борее,кът ти се появи Любака,ще забравиш за крема.![]()
Мажи се със силна ракия или одеколон.![]()

На Германката днес много зле.2 заблудени сафридчета и няколко дракона.Това по обяд за час час и нещо.Имаше и много делфини отпред.
- smel1968
- ще става разбирач
Вчера сутринта около 10 ч. бях в Аспарухово на камъните,2 жени носеха торбички с по около кило сафрид-попитах и казаха че са го купили от грипа на плажа.Но ме домързя да отида да видя лично.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Много добра новинаsmel1968 написа:Вчера сутринта около 10 ч. бях в Аспарухово на камъните,2 жени носеха торбички с по около кило сафрид-попитах и казаха че са го купили от грипа на плажа.Но ме домързя да отида да видя лично.