Студена

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
fleetwood
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Студена

Мнение от fleetwood »

Здравеите колеги.Бихтели ми дали ниакво инфо за Язовир Студена каква риба има кавко калве..Мерси много Предварително
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

В момента не ти го препоръчвам заради ковти време,иначе на моменти излизат направо едри бабушки и каракуди.За бибани и костур няма нужда да споменавам.А и от ВиК постоянно го изпускат.Сега риболова е от стената на долу по Струма заради изпадналата риба.
joco

Мнение от joco »

asenfisherman написа:В момента не ти го препоръчвам заради ковти време,иначе на моменти излизат направо едри бабушки и каракуди.За бибани и костур няма нужда да споменавам.А и от ВиК постоянно го изпускат.Сега риболова е от стената на долу по Струма заради изпадналата риба.
Асене,в крайна сметка разрешен или забраненен за риболов е язовира?Пускат ли кали,или пеша от бариерата?
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

а доколкото си спомням един колега тук във форума ми каза че въобще щели да го забранят за риболов понеже бил вододайна зона за перник.
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Водоема е разрешен само със заверен риболовен билет,щото ме питаха и каква е таксата,достъпа с коли обаче е забранен и се ходи пеша от бариерата.Заради вододайния му статут е забранена централната част на водоема,но не може да се убъркате защото е маркирана с шамандури във водата и мрежа по брега.
joco

Мнение от joco »

asenfisherman написа:Водоема е разрешен само със заверен риболовен билет,щото ме питаха и каква е таксата,достъпа с коли обаче е забранен и се ходи пеша от бариерата.Заради вододайния му статут е забранена централната част на водоема,но не може да се убъркате защото е маркирана с шамандури във водата и мрежа по брега.
Благодарско!Ще го пробвам,че имам много добри излети на костур и бяла миналата година! :oops: Надявам се,че тая година няма да ги има кинаджиите,ама знае ли човек!?? :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”