Бях нахокан

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Mr.Fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Бях нахокан

Мнение от Mr.Fish »

2.7 - Спамът и рекламата няма да бъдат толерирани в никакъв случай!Теми и постове целящи безплатна реклама и лични изгоди, ще бъдат заключвани и изтривани без предупреждение.Потребители които спамят ще бъдат предупреждавани и ако се повтори, наказвани по строго.

Това е в закона на форума,а всъщност във форума си имаме цял раздел за въртене на реклама и пари - Купувам/Продавам!

Е,Барутчия не се сърдя,че ми заключи темата за Клик-играта,но едва ли има някаква логика в цитираният от теб закон.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Бях нахокан

Мнение от barutchiata © »

Пускай темите в подходящите раздели и подфоруми! Това е за " Препоръки и Оплаквания"
Аватар
Angel_d4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Angel_d4 »

абе колега Mr.fish едно е някой да има ненужни неща, които биха били от полза на някого или да искаш да си купиш нещо, което неможеш да намериш или за по евтино да го намериш 2-ра ръка и съвсем друго са тъпите ви клик игри или каквото и да е.

Не мисля, че е реклама когато някой казва марката на "нещото" което продава/купува.

П.П. извинявам се за спама ама неможах да си затрая
Изображение
Аватар
Mr.Fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mr.Fish »

Angel_d4 написа:абе колега Mr.fish едно е някой да има ненужни неща, които биха били от полза на някого или да искаш да си купиш нещо, което неможеш да намериш или за по евтино да го намериш 2-ра ръка и съвсем друго са тъпите ви клик игри или каквото и да е.

Не мисля, че е реклама когато някой казва марката на "нещото" което продава/купува.

П.П. извинявам се за спама ама неможах да си затрая
Аз пък не съм опрял пистолет в главите ви,за да кликате по играта ми.
И,ако не мислиш,че е реклама като се споменават марки по-добре си трай другият път.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
Аватар
Mr.Fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mr.Fish »

barutchiata © написа:Пускай темите в подходящите раздели и подфоруми! Това е за " Препоръки и Оплаквания"
Категорично вярно! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”