Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Бях нахокан
Модератор: sapuna
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Бях нахокан
2.7 - Спамът и рекламата няма да бъдат толерирани в никакъв случай!Теми и постове целящи безплатна реклама и лични изгоди, ще бъдат заключвани и изтривани без предупреждение.Потребители които спамят ще бъдат предупреждавани и ако се повтори, наказвани по строго.
Това е в закона на форума,а всъщност във форума си имаме цял раздел за въртене на реклама и пари - Купувам/Продавам!
Е,Барутчия не се сърдя,че ми заключи темата за Клик-играта,но едва ли има някаква логика в цитираният от теб закон.
Това е в закона на форума,а всъщност във форума си имаме цял раздел за въртене на реклама и пари - Купувам/Продавам!
Е,Барутчия не се сърдя,че ми заключи темата за Клик-играта,но едва ли има някаква логика в цитираният от теб закон.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Бях нахокан
Пускай темите в подходящите раздели и подфоруми! Това е за " Препоръки и Оплаквания"
- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
абе колега Mr.fish едно е някой да има ненужни неща, които биха били от полза на някого или да искаш да си купиш нещо, което неможеш да намериш или за по евтино да го намериш 2-ра ръка и съвсем друго са тъпите ви клик игри или каквото и да е.
Не мисля, че е реклама когато някой казва марката на "нещото" което продава/купува.
П.П. извинявам се за спама ама неможах да си затрая
Не мисля, че е реклама когато някой казва марката на "нещото" което продава/купува.
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Аз пък не съм опрял пистолет в главите ви,за да кликате по играта ми.Angel_d4 написа:абе колега Mr.fish едно е някой да има ненужни неща, които биха били от полза на някого или да искаш да си купиш нещо, което неможеш да намериш или за по евтино да го намериш 2-ра ръка и съвсем друго са тъпите ви клик игри или каквото и да е.
И,ако не мислиш,че е реклама като се споменават марки по-добре си трай другият път.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Категорично вярно!barutchiata © написа:Пускай темите в подходящите раздели и подфоруми! Това е за " Препоръки и Оплаквания"