Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Какво Ви е мнението за тези воблери?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- sandy
- ще става разбирач
Ами то в Плевен няма голям избор от добри риболовни магазини!
Само на едно място ги видях и цените им започват от 9-10лв. за най-малките модели 2,5 см.
Значи аз искам да си взема някой друг воблер от тази марка за кефал и някой друг модел за щука!
Преди половин месец си взех едно грозно пате, модел 2,5см, но го изхвърлих! На третото замятане почна да се метка у лево
мм аз не си падам по такива! Явно и рибата, защото освен че се разпръскваха като побеснели щом го видеха нищо друго не правиха!
Значи ще си взема от стрике прото няколко модела!:)
Само на едно място ги видях и цените им започват от 9-10лв. за най-малките модели 2,5 см.
Значи аз искам да си взема някой друг воблер от тази марка за кефал и някой друг модел за щука!
Преди половин месец си взех едно грозно пате, модел 2,5см, но го изхвърлих! На третото замятане почна да се метка у лево

Значи ще си взема от стрике прото няколко модела!:)
-
- кандидат преподавател
Миналата седмица минах през един новооткрит магазин за лов и риболов в Луковит, и там ме изуми факта, че видях доста модели воблери и блесни все реномирани марки, което за района е необичайно пък и цените бяха добри. Взех си една блесна на Mepps Aglia №4 бяла, щото ми липсваше в кутията , пък и бях планирал щукарски риболов за неделята. Колегата SANDY каза:
Ами като минаваш през Луковит, провери в това магазинче, по път ти е!Ами то в Плевен няма голям избор от добри риболовни магазини!
Изглеждат симпатично, но в крайна сметка значение имат само резултатитеsapuna1971 написа:Поразгледах линка със снимките и си харесах модела FlexX.Открих го и си го взех,но още нямам впечатления.Мисля да го използвам за щука!Как мислите?

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!