пак Жребчево

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

martineti
сериозен играч
сериозен играч

Re: пак Жребчево

Мнение от martineti »

Браво на ИАРА за добре свършената работа :smt038 нека и хората които ги поемат след предаването им от ИАРА да си свършат добре работата и безхаберниците да си получат заслуженото!!! Яко гонки и редовно подаване на сигнали от колегите който виждат такива мрежари. Защото е крайно време да се вземем в ръце и да спрем безразборното ограбване на водоемите които ни доставят удоволствието от улова на ВЪДИЦА. И живот и здраве да може да възобнови популацията на рибата в родните водоеми.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Или НА ПАЛМИТЕ, пардон на тръстиката, селата ни пустеят, богата земеделска земя пустее, ама нали е по-лесно всички да реват "няма работа" ... В масовия случай работа ИМА, ама няма мераклии, всеки е набарал мекото на хляба (кой гепи оттук-оттам, кой с разни мушенгии, бракониери ... безкраен списък) и си кротува ... така едва ли ще стане работата![/quote]
Адашче не съм съгласен с теб,че има работа.Аз съм на 55год.Цял живот съм работил и в селското стопанство и в стоителството (все втора категория труд 30год).От 1998год насам е вече трета категория .В момента съм безработен (от март 2010год).Търся постоянно работа и кооперациите и в стоителството и къде ли не,но като видят годините ми и все "ще ми се обадят".Не искам повече да коментирам ,че се ядосвам.......... :idea: :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

Законът позволява да се конфискува превозното средство,но само от Горска стража.Тука за този случай им конфискуваха пикапа.Трябва да дадат правомощия и на ИАРА за конфискация на МПС.
До сега Горските стражари опражняваха доста добър контрол по язовирите,много по-редовно от ИАРА. Преди месец излезе една нова наредба и за съжаление вече няма да ги виждаме много често по водоемите,защото усилията им се прехвърлят повече към незаконната сеч.Дано поне увеличат парите за бензин на Иараджийте че пак ще вземе да става страшно !!!
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”