Технолог. отвори за достъп до ластика при риболов със щека ?
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Технолог. отвори за достъп до ластика при риболов със щека ?
За мен е новост ... и бих искал по-опитните да ми обяснят малко по-подробно за целите на отворите ?

Става въпрос за двата отвора, които позволяват достъп до ластика без да се разглобява щеката .... те служат основно за натягане на самия ластик или може да се използват за контрол на линията при вадене на риба ?
Ще съм благодарен за всякакво мнение

Става въпрос за двата отвора, които позволяват достъп до ластика без да се разглобява щеката .... те служат основно за натягане на самия ластик или може да се използват за контрол на линията при вадене на риба ?
Ще съм благодарен за всякакво мнение

Не щя ... не щя ... не щя .... че кат спря 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Технолог. отвори за достъп до ластика при риболов със ще
Tова е така наречения Pull Kit,същото като пул бънг,само че ластичката ти е директно на топ сета.
Идеята е, когато на мек ластик ти се закачи по-едра риба да си я придърпаш,без да добавяш допълнително колена.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=166&t=42463
Идеята е, когато на мек ластик ти се закачи по-едра риба да си я придърпаш,без да добавяш допълнително колена.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн

Не щя ... не щя ... не щя .... че кат спря 

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Явно е замислено като реплика на пула-бънговете и пула-китовете на други марки. Идеята е, че можеш да мориш едра риба с тънък ластик, респективно по-фини линия и кука. Уморил си рибата и вместо да кепчосваш на 5-то коляно /за да компенсираш разпънатият ластик/ си натягаш ластика и кепчосваш нормално. Пула бънговете са по-добрият вариант лично за мен...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."