Продавам авторската ми книга "Възкръсването на Крали Марко"

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Продавам авторската ми книга "Възкръсването на Крали Марко"

Мнение от docenta »

Здравейте колеги,

Понеже вече получих запитвания от темата на Chapara "Коректността у хората" в подфорум "Съобщения" по-долу ще дам описание на авторската ми книга "Възкръсването на Крали Марко" и как желаещите могат да си я закупят от мен с автограф.

Като жанр книгата е фентъзи екшън, започващ в Четиринадесети век, а действието се развива с бурни перипетии до средата на Двадесет и първи век. Ползвани са огромно количество исторически източници, легенди, песни от южнославянския юнашки епос, но това не е нито историческа книга, нито изотерика, а е авангардна художествена литература.

Покрай развитието на фабулата съм засегнал и някои доста любопитни въпроси от рода на:

Кога Ванга предрече връщането на Марко Кралевити?

Фикция ли е Седмата раса с неродените от жена деца?

Има ли „топла връзка” между Мадам Помпадур, Конфуций, Карл Маркс и цар Соломон?

Къде е човекотворната Шамбала, високотехнологичната Бърлога и автентичният трети енергиен център?

Това са част от тайните на тъмното минало и капаните на лудото бъдеще, които ще откриете в сагата от 21-ви век „ВЪЗКРЪСВАНЕТО НА КРАЛИ МАРКО”

Цената на книгата е 9,98 лева , 256 страници, цветна корица.

Който желае да си я купи с автограф от мен - да ми напише в ЛС трите си имена по паспорт и точния си актуален адрес. Ще му я пратя с личен автограф по пощата с наложен платеж, в който се включват и разходите по изпращането.

Така общата цена става 13,89 лева.

Проверил съм, че това е най-евтиният възможен начин за колегите от страната. След като са ми изпратили имената и координатите си, аз им пращам книгата с наложен платеж, те ще получат покана от пощата и трябва да отидат в нея, да платят 13,89 лв и да си получат пратката.

За колегите от София е достатъчно да ми се обадят пак на ЛС или на тел. 0887 18 77 74, за да се уговорим къде и кога да им доставя книгата, за да няма излишни разходи.

Ето как изглежда книгата:

Изображение

Корицата е иначе пълноцветна, но тук нарочно я направих черно-бяла, защото на цветното апаратът ми дава бликове.

Това е, колеги. Благодаря на всички, които проявиха интерес и съпричастност. :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Продавам авторската ми книга "Възкръсването на Крали Ма

Мнение от mita4eto »

Вече притежавам книгата на Доцента с негово лично послание, захапах я и още от първите страници се усеща уникалния му стил, познат ни от неговите постове тук във форума. Не мисля, че е необходимо да правим реклама (не това ми е целта), бих желал да споделя личното си мнение, а то е: апел към колегите, които биха желали да се докоснат до една по-различна гледна точка, да научат някои интересни новости (поне за мен) и най-вече, да уважат огромния труд на колегата ни, Доцента - купете си книгата му и няма да съжалявате, колеги :)
Само фактът, че този човек успява по време на кризата сам да се пребори с куп нередности и да види плода на огромния си труд, за мен е красноречив и заслужава уважение!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ulifer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ulifer »

Здравей, колега. Поздрави за книгата. Заинтригува ме много. След седмица - две имам път към София. Ще ти се обадя за един екземпляр от нея. Успехи.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Eто и официалната покана за премиерата

Издателска къща „Наслука”
и
авторът Николай Светлев

имат честта да ви поканят най-сърдечно
на премиерата на авангардната книга
"Възкръсването на Крали Марко"

Елате на 19 май, четвъртък, от 18 часа във видеосалона на музея "Земята и хората", за да се втурнем заедно в магическия свят на легендарното минало и напиращите талази на лудото бъдеще!

Вход свободен - за хората със свободни души.
Вход забранен - за „три синджира роби”!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Brevering
новобранец
новобранец

Мнение от Brevering »

Уважаеми Доцент Светлев,

Има ли шанс да получа освен новата Ви книга и по-старите -- "Финтовете в риболова" и "Финтовете при платиката" ако не се лъжа....
Веднъж Ви питах в друг форум за предните книги, но (не знам защо) приехте поста ми като заяждане, майтап или за несериозно и не успях да се сдобия с въпросните оригинали...
За съжаление много рано утре сутрин заминавам в дълга командировка извън София и няма да мога да дойда на премиерата на новата Ви книга, но дали мога да разчитам да се сдобия с копие с автограф? Казвам се Станимир Стоев, Ще Ви изпратя GSM-a си и други координати на ЛС ако искате, както и имената на "уважавани колеги" от този и други риболовни форуми, които да "гарантират за мен" и че не се бъзикам, а наистина искам да Ви подкрепя, макар и скромно, като си купя по едно(при голям късмет и с автограф, а защо не и с послание... :D ) копие от книгите Ви.

С уважение и поздрав,

Станимир
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Доценте,здравей и поздрави !!! Радвам се че си завършил книгата си.Аз не знам защо и какво е станало че не съм подпомогнал начинанието ти,но сега ще искам да получа и аз една и за мене.Ще ти дам данните ми на ЛС.Благодаря ти предварително !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Доценте,здравей и поздрави !!! Радвам се че си завършил книгата си.Аз не знам защо и какво е станало че не съм подпомогнал начинанието ти,но сега ще искам да получа и аз една и за мене.Ще ти дам данните ми на ЛС.Благодаря ти предварително !!!
Здравей, Любо,
За съжаление няма да дойда на Националната среща 9, на която ти си домакин, защото жена ми и щерка ми пристигнаха току-що от Америка, а не съм ги виждал 3 години. Но съм се уговорил с Chapara Божо Стефанов да му дам един пакет книги - 12 броя, които да ги донесе в събота на срещата. Така не само ти, а който иска от колегите ще може да си купи от книгата. На теб ще напиша поименен автограф, защото знам, че искаш книгата, а за останалите колеги, които си я купят на място от Божо, автографът ще е "Наслука! От автора" и подпис.
Желая успех на всички и пийте по едно за мен :drinkers:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Радвам се, че всички сте живи и здрави след срещата в Езерово, на която не можах да дойда. Но пък за тези, които не можаха да присъстват на премиерата на "Възкръсването на Крали Марко" по-долу давам един линк за сваляне да видите що-годе какви ги забърквах аз по телевизия ТВ+ и на самата премиера в музея "Земята и хората".
Приятно гледане

http://dox.bg/files/dw?a=eb84b9210d

Ако може някой да го свали от линка и да го качи във форума в по-удобен формат, така че да се вижда директно с "цък" - нека ми помогне!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Уф, един приятел успя да го качи в тубата. Ето го:

http://www.youtube.com/watch?v=pYntryFLoEE )

Ами, приятно гледане :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

барона
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от барона »

Радвам се, че притежавам тази книга - с автограф! Е, неможех да присъствам на премиерата, но се надявам, че на презентацията на следващата книга ще съм там! Наздраве, Доценте! Успех и за в бъдеще!
Колкото повече толкова повече!
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”