Ханово Запушеното

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Ханово Запушеното

Мнение от Gan4eff »

Днес след като блъскахме пътя до Маломир и за 3 часа изобщо не даде признък че има какъвто и да е вид риба ,стъкнахме машината и айдее на ХАново на запушеното .Там нароооод пълно с хора ,намерихме си по едно място и метнахме .почна добре едрички червеноперки по 200 г. е имаше и по малки но изведнъж секна Печеееее камъните се пукат поопразни се малко гиола и решихме да се преместим по на сянка под едни дървета заседнахме там и се почна пак гол след гол прилична червенопера и изведнъж БАМММ 500 грама каракуда на една пръчка хвърлена на дъно за която почти бяхме забравили понеже цъкахме с плувките след около 10 на мин. БАМММММ аиде още една само че на моята плувка колеги казваха че сутринта излизали доста такива каракуди ама по обед секнали иначе червеноперата и бабушката даваха доволно но докам 17ч. резултата 6 кила червенопера и бабушка и 2 каракуди с общо тегло кило
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
tkt0426
новобранец
новобранец

Мнение от tkt0426 »

на 26.05 с баща ми бяхме на запушеното
не бях ходил там от 12-13 години поради ред причини...
това което ми направи силно впечатление е нивото на водата - преди време бе доста по дълбоко поне 1.5м повече
рибата си е същата
хванахме доволно каракуда и червеноперки - голям кеф

не зная какво е станало с вировете на маните
puf-paf
новобранец
новобранец

Мнение от puf-paf »

Естествено ! Ханово е бъкано с риба . Винаги сам хваштал риба там . :smt038 :smt038 :smt038
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”