Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Моето откриване-Николаевка
Модератор: sapuna
Оки
!Ето подробности.Отидохме към 3 следобед,позахранихме(дърта царевица),метнахме пръчките и опнахме палатката.А после като видяхме какво се случва с мамула на куките...ло6а работа!РАЦИ ама мноо раци
!И горе долу така протече риболоеа докато дойде време за оганя
.Сменяш по на 10-15 мин,и вадиш по некой рак.Общо взето до вечерта се размина с 1 500 гр. таранка и неколко по-дребни
.Поне сварихме малко раци...
.
Сутринта нищо по-различно
!Тогава предложих на едното приятелче да отидем да матнем на едно друго място кадето аз преди седмица бях извадил 15-20 таранки и едно шаранче около 2 кила.
Ми речено -сторено!По 2 пръчки на рамо и зашляпахме нататък.Подхранихме малко набързо,заметнахме и по една дрямка...
,докато остър звън ни изкара веднага от дрямката!Понеже беше ни налегнал песемизма,даже чеп - кеп
,не бехме взели.А то ,рибето,иска да счупи пръчката!Жената дръпна един спринт до лагера и обратно,тъкмо докато го поиморихме и всичко завърши трагично...за шарко
!И така:)!
Ето малко снимки:

Една заблудена таранка

Ехх,като дойде това време за оганя...едно гутско ни става...

Е,като нема риба и рака е риба...
За съжеление в момента немам снимка на шарана,защото го снима колегата с неговия апарат, и още не сме прехвърлили фотото

Сутринта нищо по-различно

Ми речено -сторено!По 2 пръчки на рамо и зашляпахме нататък.Подхранихме малко набързо,заметнахме и по една дрямка...

Ето малко снимки:
Една заблудена таранка

Ехх,като дойде това време за оганя...едно гутско ни става...
Е,като нема риба и рака е риба...

За съжеление в момента немам снимка на шарана,защото го снима колегата с неговия апарат, и още не сме прехвърлили фотото

А днес ходихме на Левски - нали мноо го хвалят!
Миии ко да кажа,от 7 до 2 и останахме капо,но вината определено не е в гьола!До нас 3 момчета които бяха от предния ден,извадиха към 15 шарана и 1-2 амура.Шарана - повечето 1-1,5 ,амура 15-20 см.Като цяло има риба но определено е дребна.Т и собственика каза че тая година 2-пъти го е зарибявал.
Другата седмица мислим пак да пробваме Николаевка пък ша видим...
!
Ако некой е ходил некаде, да пише!
Миии ко да кажа,от 7 до 2 и останахме капо,но вината определено не е в гьола!До нас 3 момчета които бяха от предния ден,извадиха към 15 шарана и 1-2 амура.Шарана - повечето 1-1,5 ,амура 15-20 см.Като цяло има риба но определено е дребна.Т и собственика каза че тая година 2-пъти го е зарибявал.
Другата седмица мислим пак да пробваме Николаевка пък ша видим...

Ако некой е ходил некаде, да пише!
Немах в предвид твоя репортж,напротив-мноо яко сте си изкаралиЗдр, tzani!
ако искаш да споделиш повече подробности за доброто начало на сезона за теб във форума има подходящите за това места а относно ...
tzani написа:
Та ако некой казва че нема едра риба там е в грешка:)
...ако така си разбрал репортажа ти си в грешка

Визирах Maestroto