Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Откриване 2011 и първата ми риба
- borislav58
- сериозен играч
Откриване 2011 и първата ми риба
Привет на всички! Колеги, колежки, и приятели. Честито откриване на сезон 2011.!
Дълго очакваното откриване решихме да го направим на яз.Пясъчник , заедно с колеги ,съфорумници, и приятели .Денят бе петък, работен ден на Майстора .Чудех се как да свърша по рано, и да побегна с мръсна газ към язовира и ето, че и това стана . .Пристигнах на язовира малко преди обяд, там вече ни пазеха отреденото место на поляната.
Нямаше време за мотане трябваше да поставя шатра, палатка, и заграждението

Ето и снимка на отсрещния бряг

Слънцето спряло сърдито печеше! а от вътре някой ми нашепваше: бръкни в хладилната чанта е направих го и кво намерих ето това шишенце замръзнала ракийка

Е да ама то си иска и салатка, жената е нямааазаех се аз, и с това неизбежно изкушение
Ето какво се получи

Тъкмо я подкарах
и Йордан пристигна дори ме навика, че не го чакам

Започнаха да пристигат колегите

Аз пък се заех с мръвката дори някой ще кажат ,че не са ме виждали в тая светлина ноо
Ето на вижте да не кажете, че на снимките само жената е на скарата
Времето напредваше, но и ние също

Не е за вярване а
кротка тиха компания трезвеници
е за по нататък сами си правете изводи

На сутринта се заехме с риболов, но нещо не се получаваше пък и дявол да го вземе рибите ги нямаше. Ние налитахме повече на бирата, а пък кафето бе за некой трезвеник

Ето това е Лъки който претърпя сутрешният инцидент ,а ето какво стана :Тъкмо си бях сложил две царавички ,на косъм, и се обърнах да взема от онези майни, за законтрянето Лъки изквича, с кука в устата, и увиснало 80 грамово олово заедно с повода.Ееееее изтрезнях, той между другото обичаше сладка царавичка, но откъде ще знае, че аз смотанякът ще му сложа кука на царевичката .Поквича, малко ме понахапа ,но всичко мина благополучно

Щом реши да се изкъпе значи не е голяма белята

Не само той се окъпа

Други като Тошката немож ги събуди

Тези пък

Ааа ето ме и мен в ловенето на първата риба

Риба ааааа

До този момент никой около нас не се бе похвалил с жива риба
И как да се похвали, като язовира се бе превърнал в общоградски празник на идиотите!! .
Никой не се съобразяваше с другите около тях, лодките минаваха на 20 метра от брегът .Колегите до нас пък опъваха на 60 метра от брегът със лодка, с мотор Тип Роначка на царевица Други зад гърбовете ни с джиповете по тревата си правеха изгъзици, въртяха ги по тревата с мръсна газ да си правят кръгчета,
абе Идиоти от всякъде .Не ни оставаше нищо друго освен да я започваме на ново

Съжалявам, че не отидох на Широка Поляна ,е някой ще кажат ама нали няма
вода е ще си налея един леген с вода и щях да имитирам риболов

Подкарахме я пак
защото слънцето ехеее вече е зад баира

Тази снимка паказва, че говоря по телефона :Лошо мамка му няма почивка сутринта съм на работа
Ааа ето кой се появи по късно на ревизияяя

Вечерта премина тихо и кротко само, че не от наша страна целия арсенал бе изстрелян във въздуха на пук на комшийте всички мръвки и мезета бяха опечени музиката бе на Мах
Нека да видят, че и ние сме бет боис Ааа.

Данката завалийката не можа да устиска вече
Да ама не той излезе истински риболовец, и спокойно може да премине МОСТА
Сутринта тръгнах към 7 и не можах да си взема довиждане с групата за което Съжапявам и да ме прощават

Ето и по голямата част от виновниците на сбирката
Така приключи нашият съвместен риболов
Благодаря на всички участници !!
Наслука на всички ви!!
Дълго очакваното откриване решихме да го направим на яз.Пясъчник , заедно с колеги ,съфорумници, и приятели .Денят бе петък, работен ден на Майстора .Чудех се как да свърша по рано, и да побегна с мръсна газ към язовира и ето, че и това стана . .Пристигнах на язовира малко преди обяд, там вече ни пазеха отреденото место на поляната.

Нямаше време за мотане трябваше да поставя шатра, палатка, и заграждението

Ето и снимка на отсрещния бряг

Слънцето спряло сърдито печеше! а от вътре някой ми нашепваше: бръкни в хладилната чанта е направих го и кво намерих ето това шишенце замръзнала ракийка

Е да ама то си иска и салатка, жената е нямааазаех се аз, и с това неизбежно изкушение

Ето какво се получи

Тъкмо я подкарах

Започнаха да пристигат колегите

Аз пък се заех с мръвката дори някой ще кажат ,че не са ме виждали в тая светлина ноо

Ето на вижте да не кажете, че на снимките само жената е на скарата

Времето напредваше, но и ние също

Не е за вярване а

На сутринта се заехме с риболов, но нещо не се получаваше пък и дявол да го вземе рибите ги нямаше. Ние налитахме повече на бирата, а пък кафето бе за некой трезвеник

Ето това е Лъки който претърпя сутрешният инцидент ,а ето какво стана :Тъкмо си бях сложил две царавички ,на косъм, и се обърнах да взема от онези майни, за законтрянето Лъки изквича, с кука в устата, и увиснало 80 грамово олово заедно с повода.Ееееее изтрезнях, той между другото обичаше сладка царавичка, но откъде ще знае, че аз смотанякът ще му сложа кука на царевичката .Поквича, малко ме понахапа ,но всичко мина благополучно

Щом реши да се изкъпе значи не е голяма белята

Не само той се окъпа

Други като Тошката немож ги събуди

Тези пък

Ааа ето ме и мен в ловенето на първата риба

Риба ааааа

До този момент никой около нас не се бе похвалил с жива риба

И как да се похвали, като язовира се бе превърнал в общоградски празник на идиотите!! .
Никой не се съобразяваше с другите около тях, лодките минаваха на 20 метра от брегът .Колегите до нас пък опъваха на 60 метра от брегът със лодка, с мотор Тип Роначка на царевица Други зад гърбовете ни с джиповете по тревата си правеха изгъзици, въртяха ги по тревата с мръсна газ да си правят кръгчета,
абе Идиоти от всякъде .Не ни оставаше нищо друго освен да я започваме на ново

Съжалявам, че не отидох на Широка Поляна ,е някой ще кажат ама нали няма

Подкарахме я пак

Тази снимка паказва, че говоря по телефона :Лошо мамка му няма почивка сутринта съм на работа

Ааа ето кой се появи по късно на ревизияяя

Вечерта премина тихо и кротко само, че не от наша страна целия арсенал бе изстрелян във въздуха на пук на комшийте всички мръвки и мезета бяха опечени музиката бе на Мах

Нека да видят, че и ние сме бет боис Ааа.

Данката завалийката не можа да устиска вече

Да ама не той излезе истински риболовец, и спокойно може да премине МОСТА

Сутринта тръгнах към 7 и не можах да си взема довиждане с групата за което Съжапявам и да ме прощават

Ето и по голямата част от виновниците на сбирката
Така приключи нашият съвместен риболов
Благодаря на всички участници !!
Наслука на всички ви!!
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Откриване 2011 и първата ми риба
Браво Борка, браво Данчо и група. Можеше и аз да бъда с вас ма ангажименти не ми позволиха. Хайде друг път ще се съберем някъде.
Както би казал в такъв случай Влади Въргала:-Здравейте компанията ...
Супер купон сте си спретнали!
Не е казано,че щом си на риба задължително трябва да хванеш,важното е прекараното време с приятели да бъде приятно!

Супер купон сте си спретнали!

Боре,аз пък те търсих по Широка поляна,а ти къде си бил............вода си има,рибки също, само теб те нямаше ...borislav58 написа:.............................................................
Съжалявам, че не отидох на Широка Поляна ,е някой ще кажат ама нали нямавода.............

Последно промяна от Ачо ♣ на Нед Юни 05, 2011 10:07 pm, променено общо 4 пъти.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Много готин разказвач си,изкефи ме с фотото и коментара към него.Рибата...няма
значение,нали сте се кефили и сте си изкарали гот-кво повече.!Наслука другия път!!!
значение,нали сте се кефили и сте си изкарали гот-кво повече.!Наслука другия път!!!
Данчо благодарим за репортажа и снимките!

-
- ще става разбирач
Браво Борка и честито откриване гледам добре сте изкарали с групата.Ама не разбрах коя ти е първата риба на откриването Лъки или слънчак 

- borislav58
- сериозен играч
Съжалявам за Лъки приятелю той е само малко кутре на 6 месеца .sote написа:Браво Борка и честито откриване гледам добре сте изкарали с групата.Ама не разбрах коя ти е първата риба на откриването Лъки или слънчак
А първата риба мани не ми се говори голям

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Екстра откриване,макар и с една риба 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Браво за добрия репортаж и на здраве

Дека,забравяш и кучето.dekata написа:Екстра откриване,макар и с една риба
Браво Борка,поне релакса е бил на макс,а за
идиотите със тях няма оправия

-
- сериозен играч
И аз хванах еднаdekata написа:Екстра откриване,макар и с една риба

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- antivik
- кандидат преподавател
Здрава група и яко откриване на сезона, като гледам снимките изглежда само Лъки е бил сутринта трезвеника за кафето
. А за слънчака не се коси, голяма досада са, а и аз си имам лимни сметки с тях, щом почнах да ги вадя на дъно с шарански куки №№4-5. Другия излет по-вече
.

Последно промяна от antivik на Пон Юни 06, 2011 7:41 am, променено общо 1 път.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
браво боре,добре сте открили. може само един сльнчак да си хванал ама покрай него доста пьржоли си пекнал 

пускайте ги,за да хващате
-
- сериозен играч
Важно е купона да тече!
Другият път и риба ще има!