Горна малина - мелниците

Модератори: bobopeli, sapuna

todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Горна малина - мелниците

Мнение от todoroshko »

Общо взето се настройвахме още от миналата неделя.Подготовки много,такъми също... към 8;00 бяхме на водоема.Влязохме,все още нямаше хора,настанихме се и като се почна... захранки,такъми,въдици,кепове... хаха.Хвърлихме 4 въдици - тапа,дънна и 2 плувки,уви до 10;30 никакъв помен от риба.Търпението ни,обаче не остана невъзнаградено.Към 11 се обади първия шарко,към 2 килца и така до 11;30 вече имахме 3 шарковци към 2-те и 3 испуснати и то само на пливец. ;) Към 12 плувката ми мощно тръгна на някъде,засичам,борба около 10 минути,шарко се показа и избяга... е поне го видяхме... със сигурност беше поне 5-6 кг.Дотук добре... и като се започна едно чакане... и така до към 2 - 2;30,по това време имаше хора бол... тогава се обади дъното и хоп,шарко около двете влезе в кепа.След има няма половин час още един,веднага след него последва и друг.След това,затишие докъм 6 часа и отново един шарко около 2-те.Общо взето съм много доволен от гьола,6 шарана + нереализирани около 8-9... ;) Но да си призная не е така лесно както си го мислят някой,рибата си изисква такъм и яко храна.Така като гледах хората около нас,почти никой,който не хранеше стабилно не успя да извяди риба. Атракцията на деня беше сом 35.800... голямо животно беше,едни колеги го извадиха. ;) Снимки - утре,че съм скапан и ще лягам. ;)
Ивайло
новобранец
новобранец

Re: Горна малина - мелниците

Мнение от Ивайло »

хихихи евала тошко
Аватар
niksan76
новобранец
новобранец

Мнение от niksan76 »

Сом 35.800 - този ще да са го трепали с най-голямата талпа. Или може би двама човека с две талпи. Иначе евала за успещния риболов и наслука.
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

Айде чакаме снимки :wink:
Викат ми Николаев :)
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

niksan76 написа:Сом 35.800 - този ще да са го трепали с най-голямата талпа. Или може би двама човека с две талпи. Иначе евала за успещния риболов и наслука.
Пуснаха го... иначе за онзи другият питах и казаха,че бил обърнал корема и по-добре било да го убият,та да не се мъчел(нали попринцип така се правело,удар по главата с тъп предмет).А снимките ще дойдат утре,че фотоапарата е останал в колата на колегата... ;)
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Eстествено, че е бил на умирачка.
Кой би убил такава риба, само няколко месеца след, като я е купил и то за доста пари :twisted:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Ето и снимките,които обещах... ;)
Изображение
Първия шаро... ;)
Изображение
Още един.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Всички рибки си плуват обратно... ;)
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

:prayer: :prayer: :prayer: Браво супер риболов сте си спретнали :wink: А някой ще ми каже ли там как вървят цените,има ли стойки ,че не ми се носят и кофи за захранка :?:
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

zaribanask8 написа::prayer: :prayer: :prayer: Браво супер риболов сте си спретнали :wink: А някой ще ми каже ли там как вървят цените,има ли стойки ,че не ми се носят и кофи за захранка :?:
2 лв входа и 8 лева въдицата,стойки според мен не ти трябват,защото можеш съвсем спокойно да си подпреш въдицата на някой парапет на кейчето,кофи има служебни,захранка,царевица и пр. има в магазина на портала.Мисля,че и служебни въдици има,но не съм сигурен. ;) Рибата се плаща,ако искаш,ако не я пускаш... вече какви са цените не съм сигурен.Абе да ти кажа готино е направено,има си ресторантче,някакъв зоо парк имало,но не съм го гледал... за распукскане е идеално. ;)
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

todoroshko написа:
zaribanask8 написа::prayer: :prayer: :prayer: Браво супер риболов сте си спретнали :wink: А някой ще ми каже ли там как вървят цените,има ли стойки ,че не ми се носят и кофи за захранка :?:
2 лв входа и 8 лева въдицата,стойки според мен не ти трябват,защото можеш съвсем спокойно да си подпреш въдицата на някой парапет на кейчето,кофи има служебни,захранка,царевица и пр. има в магазина на портала.Мисля,че и служебни въдици има,но не съм сигурен. ;) Рибата се плаща,ако искаш,ако не я пускаш... вече какви са цените не съм сигурен.Абе да ти кажа готино е направено,има си ресторантче,някакъв зоо парк имало,но не съм го гледал... за распукскане е идеално. ;)
Мерси колега :prayer:
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

Опп забравих че ми се изгуби кепа там има ли кепове който дават,че събота съм замислил да ходя :)
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

За кепове нямам на идея колега... ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”