Риболов около Годеч?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Regar
фен клуб-скобар

Риболов около Годеч?

Мнение от Regar »

Освен р.Нишава нямам представа дали има други места за риболов в този район. Ще се радвам на всякаква информация
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Тва Годеч и р.Нишава къде се намират ?
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

На около 60км. от София на северозапад. Виж го на картата
kuneca
новобранец
новобранец

!!

Мнение от kuneca »

eee kolegi are nekoi e po zapoznat s tozi raian da pi6e na ZION_GA6TI@ABV.BG!!!!PLS!!:)))
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Аз съм ходила в раьона маналата година в края на юли. Беше доста трудно за ориентация и да си намериш местенце за къмпингуване. Не си спомням какъв тоно беше случаят, но над сами Годеч имаше някава част от реката забранена за риболов или пък имаше рибарници, абе нещо смътно си спомням. Та от годеч поехме за близко село и там намерихме едно доста приятно местенце, пренаселено от рибари обаче. Селото се казва Туден. Ловихме предимно мренки, нищо кой знае колко сериозно. Знам, че инфото ней кой зане колко подробно, но това си спомням :D , за съжаление имена трудно помня :wink:
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

На Годеч последно ходих преди 2 години. До реката не стигнахме.....
Бяхме чели за накакви гьолчета пълни с червеноперки.... :D
Това обаче не са рибарниците за които споменава Иванка. Рибарници за пъстърва има, но до тях изобщо не сме стигили.
Въпросните водоеми открихме много трудно и след като питахме поне 10 човека, поради факта, че дори и местните ги бъркат с развъдниците за пъстърва.
Накъде на 500 -1000м преди центъра на Годеч се отбивате в ляво, пътят се спуска надолу и на първата пресечка пак завивате в ляво. От там карате все направо, като от лявата страна се виждат полуразрушени краварници. Дори ако питате някого за гьоловете му обяснете, че се намират след краварниците.
След около 2 -3 км. в дясно има три не много големи язовирчета. Ориентирайте се по тополите. Ние ловихме на третото/на стената/. Чесно да ви кажа толкова количество огромни червеноперки не бях хващал до тогава...... :P Стръв - жито, бял и тесто
Предупреждавам Ви, че имаше някякъв проверител на билети...
Ние разбира се бяхме редовни...
А пропуснах да кажа, че хванахме и едно малки голо шаранче...
После се чу, че са минали мрежари ..... за съжаление от тогава се съм ходил там.
Ако някой отиде, нека после сподели каква е хавата ...
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Много благодаря за информацията. Със сигурност ще проверя каква е хавата сега там и ще пиша. Вероятно още тази събота или неделя. За билети не се притеснявам - и аз съм редовен :D
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от bigfisherman »

На годеч има три невероятни гьола, един под друг ... има страхотни едри каракуди, червеноперки и шаран! Но като се запъне, батка пали и бегай ... няма кълване със седмици !!!
Пробвай, ако оцелиш ... печелиш! :lol:
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Отидох, видях, проверих. Трите язовирчета са точно там където amatjora каза. Още има много едра каракуда, шаран, червеноперка и бабушка. Има и много слънчак (то къде вече няма)Проверяват за билети често.
bigfisherman, оцелих дните в които не кълве......питах и ми казаха, че от 5 дена не пипа... :D
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Благодаря за информацията!
Това, че проверяват е много обнадеждаващо - означава, че може би наистина още има риба там.
Някоя от следващите седмици със сигурност ще отскоча да си пробвам късмета........ 8)
alexnadia
новобранец
новобранец

Мнение от alexnadia »

На Нишава хай хубаво е в Туден , като се тръгне от центъра на целото . питайте в кръчмата . не знам има ли още риба но е много красиво
buldo
новобранец
новобранец

Re: Риболов около Годеч?

Мнение от buldo »

Здравейте! Някой има ли актуална информация за риболова около Годеч? Къде са така наречените "бивши рибарници"? За тях съм чувал, че има добра каракуда (или е имало)? Благодаря за всякакво мнение :D
jor
новобранец
новобранец

Re: Риболов около Годеч?

Мнение от jor »

Последното бях там миналото лято , само слънчаци и тук там някои костур дребен и едно шаранче което беше не повече от 350 гр. Когато пуснах шаранчето местното население ме упрекна и едва не започнаха да ме замерят с камани.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”