Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов около Годеч?
Модератор: Paublo_Eskobar
Риболов около Годеч?
Освен р.Нишава нямам представа дали има други места за риболов в този район. Ще се радвам на всякаква информация
- Fishing_Fan
- разбира нещата
!!
eee kolegi are nekoi e po zapoznat s tozi raian da pi6e na ZION_GA6TI@ABV.BG!!!!PLS!!:)))
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз съм ходила в раьона маналата година в края на юли. Беше доста трудно за ориентация и да си намериш местенце за къмпингуване. Не си спомням какъв тоно беше случаят, но над сами Годеч имаше някава част от реката забранена за риболов или пък имаше рибарници, абе нещо смътно си спомням. Та от годеч поехме за близко село и там намерихме едно доста приятно местенце, пренаселено от рибари обаче. Селото се казва Туден. Ловихме предимно мренки, нищо кой знае колко сериозно. Знам, че инфото ней кой зане колко подробно, но това си спомням
, за съжаление имена трудно помня 

На Годеч последно ходих преди 2 години. До реката не стигнахме.....
Бяхме чели за накакви гьолчета пълни с червеноперки....
Това обаче не са рибарниците за които споменава Иванка. Рибарници за пъстърва има, но до тях изобщо не сме стигили.
Въпросните водоеми открихме много трудно и след като питахме поне 10 човека, поради факта, че дори и местните ги бъркат с развъдниците за пъстърва.
Накъде на 500 -1000м преди центъра на Годеч се отбивате в ляво, пътят се спуска надолу и на първата пресечка пак завивате в ляво. От там карате все направо, като от лявата страна се виждат полуразрушени краварници. Дори ако питате някого за гьоловете му обяснете, че се намират след краварниците.
След около 2 -3 км. в дясно има три не много големи язовирчета. Ориентирайте се по тополите. Ние ловихме на третото/на стената/. Чесно да ви кажа толкова количество огромни червеноперки не бях хващал до тогава......
Стръв - жито, бял и тесто
Предупреждавам Ви, че имаше някякъв проверител на билети...
Ние разбира се бяхме редовни...
А пропуснах да кажа, че хванахме и едно малки голо шаранче...
После се чу, че са минали мрежари ..... за съжаление от тогава се съм ходил там.
Ако някой отиде, нека после сподели каква е хавата ...
Бяхме чели за накакви гьолчета пълни с червеноперки....

Това обаче не са рибарниците за които споменава Иванка. Рибарници за пъстърва има, но до тях изобщо не сме стигили.
Въпросните водоеми открихме много трудно и след като питахме поне 10 човека, поради факта, че дори и местните ги бъркат с развъдниците за пъстърва.
Накъде на 500 -1000м преди центъра на Годеч се отбивате в ляво, пътят се спуска надолу и на първата пресечка пак завивате в ляво. От там карате все направо, като от лявата страна се виждат полуразрушени краварници. Дори ако питате някого за гьоловете му обяснете, че се намират след краварниците.
След около 2 -3 км. в дясно има три не много големи язовирчета. Ориентирайте се по тополите. Ние ловихме на третото/на стената/. Чесно да ви кажа толкова количество огромни червеноперки не бях хващал до тогава......

Предупреждавам Ви, че имаше някякъв проверител на билети...
Ние разбира се бяхме редовни...
А пропуснах да кажа, че хванахме и едно малки голо шаранче...
После се чу, че са минали мрежари ..... за съжаление от тогава се съм ходил там.
Ако някой отиде, нека после сподели каква е хавата ...
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Риболов около Годеч?
Здравейте! Някой има ли актуална информация за риболова около Годеч? Къде са така наречените "бивши рибарници"? За тях съм чувал, че има добра каракуда (или е имало)? Благодаря за всякакво мнение 

Re: Риболов около Годеч?
Последното бях там миналото лято , само слънчаци и тук там някои костур дребен и едно шаранче което беше не повече от 350 гр. Когато пуснах шаранчето местното население ме упрекна и едва не започнаха да ме замерят с камани.