Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Мнение от ivelin_1976 »

Таксата е 10лв. дакато дойдат новите талони, а това кога ще стане не знам. Днес се прибирам от там и за 4-ри дни имаме 3бр десятки, една петица и една четворка - амури. Излязоха и десетина шаранчета като най-голямото беше около 3кг. Риболова беше труден от гледна точка, че повечето риби ги дръпнахме за 2-3 часа и през повечето време наблягахме на :drinkers: и слънчевия тен :wink: По инфо амур излиза от ляво на новия завод, на вътре по ръкава е зле положението. Рибите пипат много плахо.
п.п. Ако вдигнат таксата, което ще се случи вероятно аз лично го задрасквам този водоем. До колкото дочух арендатора има договор с румънска фирма за около 40 тона риба, но не знам на ден ли, месец ли? Дори и през забраната мрежите са били по ръкава :evil:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
rublahka
новобранец
новобранец

Мнение от rublahka »

ivelin_1976 написа:Таксата е 10лв. дакато дойдат новите талони, а това кога ще стане не знам. Днес се прибирам от там и за 4-ри дни имаме 3бр десятки, една петица и една четворка - амури. Излязоха и десетина шаранчета като най-голямото беше около 3кг. Риболова беше труден от гледна точка, че повечето риби ги дръпнахме за 2-3 часа и през повечето време наблягахме на :drinkers: и слънчевия тен :wink: По инфо амур излиза от ляво на новия завод, на вътре по ръкава е зле положението. Рибите пипат много плахо.
п.п. Ако вдигнат таксата, което ще се случи вероятно аз лично го задрасквам този водоем. До колкото дочух арендатора има договор с румънска фирма за около 40 тона риба, но не знам на ден ли, месец ли? Дори и през забраната мрежите са били по ръкава :evil:
Колега имаш ли снимки да пуснеш
Todor Georgiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todor Georgiev »

ivelin_1976 написа:Таксата е 10лв. дакато дойдат новите талони, а това кога ще стане не знам. Днес се прибирам от там и за 4-ри дни имаме 3бр десятки, една петица и една четворка - амури. Излязоха и десетина шаранчета като най-голямото беше около 3кг. Риболова беше труден от гледна точка, че повечето риби ги дръпнахме за 2-3 часа и през повечето време наблягахме на :drinkers: и слънчевия тен :wink: По инфо амур излиза от ляво на новия завод, на вътре по ръкава е зле положението. Рибите пипат много плахо.
БИ ЛИ СПОДЕЛИЛ КАДЕ БЕШЕ АКО ОБИЧАШ ! ?
Аватар
AzAzEl
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AzAzEl »

Мисля да посетя Овчарица между 20-24 юни. Някой колега желаещ да се комбинираме и къмпингуваме по съседски? :)
Благодаря предварително!
rublahka
новобранец
новобранец

Мнение от rublahka »

Здравейте колеги днес се върнах от там и положението не е чак толкова зле имах 4 удара от които изкарах 2 др 2 бяха по едри и единият ми скъса повода другия се откачи.За амури става въпрос и до мен се извадиха няколко амура.А и все още таксата е 10 лв.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

AzAzEl написа:Мисля да посетя Овчарица между 20-24 юни. Някой колега желаещ да се комбинираме и къмпингуваме по съседски? :)
Благодаря предварително!
Ние се гласим за 24 юни, така че може да ти заемем мястото направо! :) Да хвърляш повече манджа,ей! :roll:
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!

Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Аватар
AzAzEl
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AzAzEl »

glarusa написа:
AzAzEl написа:Мисля да посетя Овчарица между 20-24 юни. Някой колега желаещ да се комбинираме и къмпингуваме по съседски? :)
Благодаря предварително!
Ние се гласим за 24 юни, така че може да ти заемем мястото направо! :) Да хвърляш повече манджа,ей! :roll:
Манджа има бол :) Но съм я разделил на две - едната част за сега, другата за август :) Само да намеря кой да ми разпъва въдиците ... :(
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Имам кораб с капитан :D ако искаш да ти ги пратя да разпъват.Ама пие по кило ракия на вечер :drinkers:
Изображение
Колекционирам лампови радиоприемници
Аватар
AzAzEl
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AzAzEl »

Младенов_78 написа:Имам кораб с капитан :D ако искаш да ти ги пратя да разпъват.Ама пие по кило ракия на вечер :drinkers:
Изображение
Аз съм навит :) Имаме ли сделка? :)
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Аз съм запланувал излета за 27 юни,а и вече разпъвам с това
Изображение
Че не мога си смогна с ракията :oops:
Колекционирам лампови радиоприемници
Аватар
AzAzEl
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AzAzEl »

Младенов_78 написа:Аз съм запланувал излета за 27 юни,а и вече разпъвам с това
Изображение
Че не мога си смогна с ракията :oops:
Нищо де, офертата остава :) Ако някой е от 21 -ви и е навит да свирка :)
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Кълве си на топлото,брат ми е там и всички редовно си ловят.
П.С. Гледах предавамето по Хоби,е много преувеличават с тия килограми,и преди казах че филмите не са лоши,ама коментарите са ужасни.
MITKOY
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MITKOY »

За информация таксата е 15лв. от 10.06.2011.г.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

MITKOY написа:За информация таксата е 15лв. от 10.06.2011.г.
Е няма лошо,заслужава си според мен,поне е най зарибения водоем в България,и 20 да е пак много хора ще ходят.На Радута е 300 евро и отношението на румънците е ужасно,пък никой нищо не казва,само дето колегите си отровиха нервите тая година,а на топлото било 15 лева.От тези 5 лева не сме най бедните.
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

drebens написа:поне е най зарибения водоем в България....
Не се знае, с тези промишлени количества риба, която се изнася, скоро може да бъде един от най обеззарибените водоеми в България и да се плащат 15лв. за пикник :wink: . Пък таксата е въпрос на гледна точка, за едни много за други малко.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”