Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

моето откриване край Монтана
- ivan.g.andonov
- фен клуб-скобар
моето откриване край Монтана
здравейте и поздрави за откриването на сезона.открих го и аз на един прекрасен язовир м/у Монтана и Враца .сутринта преминахме през доста препятствия/ събота/ газихме кал,колата буксува /ама нали еТОЙОТА не ни остави/ и най накрая стигнахме на избраното място.направихме монтажите и стой та гледай.слънчаци и тук таме каракуди за пълнене итака до вечерта .а във водата /сякаш за да ни дразнят/на 20 метра от нас се разминаваха амури колкото десния ми крак а за левия да не говорим.и така честито и на слука на всички.съжалявам ама не мога да кача снимките от моя компютър.нещо греша при качването
- pacho109
- сериозен играч
Re: моето откриване край Монтана
Следващият път да хванеш един амур,колкото левият ти крак 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Важно е ритуала по откриването ,а риба ще се лови по нататък
п.п.И дано следващия път амура да е като двата ти крака, на ширина

п.п.И дано следващия път амура да е като двата ти крака, на ширина

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- ivan.g.andonov
- фен клуб-скобар
колеги найстина ги има не ви лъжа .просто не бях виждал толкова близо до мен да плуват толгова големи риби.някой може ли да ме упъти как да кача снимките .бях в сайта прикачи и на други места но пак не мога да ги кача
- ivan.g.andonov
- фен клуб-скобар
http://imageshost.ru/photo/596189/id661216.htmlivan.g.andonov написа:здравейте и поздрави за откриването на сезона.открих го и аз на един прекрасен язовир м/у Монтана и Враца .сутринта преминахме през доста препятствия/ събота/ газихме кал,колата буксува /ама нали еТОЙОТА не ни остави/ и най накрая стигнахме на избраното място.направихме монтажите и стой та гледай.слънчаци и тук таме каракуди за пълнене итака до вечерта .а във водата /сякаш за да ни дразнят/на 20 метра от нас се разминаваха амури колкото десния ми крак а за левия да не говорим.и така честито и на слука на всички.съжалявам ама не мога да кача снимките от моя компютър.нещо греша при качването