Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ангитис и езерото Волви - 26.02,27.02 и 28.02
Ангитис и езерото Волви - 26.02,27.02 и 28.02
Здравейте колеги
Пускам тази тема само за информация защото риболов почти нямаше. Струма в гръцко си е същата като и в България. Ангитис е много пълноводна и кална и достъпа е невъзможен почти до всички места от бента до вливането и в Струма. Риболов някакъв направихме при почти невъзможни условия на Волви. Ловят се само уклеи и много дребни бабушкерчета и то само след стъмване. През деня без пипане на плувки, дъна и фидери. Некакви местни дойдоха днес с тапи и живи рибета за стръв, ама така и не разбрахме каква риба търсят. Мисля, че в следващите 2-3 седмици риболов по тези места едва ли ще е възможен, особено по реките. Дано съм бил полезен, а ако някои все пак реши да ходи в тази посока, пожелавам по-бистра и бавна вода

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Ангитис и езерото Волви - 26.02,27.02 и 28.02
Не сте погодили местото
....или нещо друго

На Ангитис така и не хвърлихме. Част от групата категорично отказа да ловим на реката. А и не мога да кажа, че съм особен разбирач на речния риболов и може само на мене така да ми се е сторило. Ти къде беше?
Последно промяна от ETW_You_ на Нед Фев 28, 2010 10:31 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Ееее утрепали сте ги
Друго си е в Гърция а 

timo1 написа:Не сте погодили местото....или нещо друго

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Яворе,айде нека поистекат реките ,и там сме 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Волви е отровено.Няма смисал да се ходи.
-
- ще става разбирач
Верно ли бреbisoc написа:Волви е отровено.Няма смисал да се ходи.

Май timo1 и Nikola Polizovski най-добре да се включат тука ама

На Волви няма смисал да ходиш,ще видиш скелетите по брега и слузести червеноперки.s4etovod написа:Верно ли бреbisoc написа:Волви е отровено.Няма смисал да се ходи.И ко ша прая ся аз като от събота атакувам на Ставрос? Кораби затапили кея, а на Волви не знам дали по принцип е разрешено да се лови?? Някой знае ли става ли за риболов там - на Волви?
Май timo1 и Nikola Polizovski най-добре да се включат тука ама![]()
а дано....

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Волви нема забрана,а за активност на рибата нямам никакво инфо.Днес се върщам от Аспровалта-от там се виждаше еден голем червен кораб как си тръгва от Ставросs4etovod написа:Верно ли бреbisoc написа:Волви е отровено.Няма смисал да се ходи.И ко ша прая ся аз като от събота атакувам на Ставрос? Кораби затапили кея, а на Волви не знам дали по принцип е разрешено да се лови?? Някой знае ли става ли за риболов там - на Волви?
Май timo1 и Nikola Polizovski най-добре да се включат тука ама![]()
а дано....

Macedonia

Като ще ходиш на Ставрос,по добре слез малко по-на юг.Примерно на Олимпиада или
на Лерисос/където има коли по брега само БГ регистрация/.Хем спокойствие,хем риболов.
Местните-добри/ако пазиш чисто наоколо/,цените като у България.Кво повече!???
на Лерисос/където има коли по брега само БГ регистрация/.Хем спокойствие,хем риболов.
Местните-добри/ако пазиш чисто наоколо/,цените като у България.Кво повече!???