Mancho-Solid Spin 240

Модератор: sapuna

baner
новобранец
новобранец

Mancho-Solid Spin 240

Мнение от baner »

Какво ще кажете за Mancho-Solid Spin 240 става ли за риболов на шаран акцията е 100-350g дълга е 2,40 м става ли за риболов на шаран http://ake-mancho.com/index.php?ch=prod ... 1&subcat=3 ето линк първата :)
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Mancho-Solid Spin 240

Мнение от ivo Vratsa »

baner написа:... риболов на шаран
Риболовни пръти - Спининги
:roll:
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

ivo Vratsa написа:
baner написа:... риболов на шаран
Риболовни пръти - Спининги
:roll:
Колега и аз това гледах ма май нещо е объркано,според мен може да се лови, но е тежка нека колегите да ме поправят ако греша.
П.П пише подходяща за дънен риболов :o
Викат ми Николаев :)
Аватар
hanks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hanks »

И какъв ще е кефа от вадене на рибата с тоя кол.. :? ? Никакъв.
http://fishing-market.com/shop/product/ ... -60-m.html
Мисля,че това ще е по добър вариант и пак е за малко пари.Не съм го пробвал лично,за цена качество имаше добри отзиви.
Последно промяна от hanks на Вто Юни 14, 2011 8:29 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Не става за риболов на шаран. Най-вече поради една причина - шаранджийската въдица трябва да бъде по-дълга. От 3.30м до 3.90м дължина и акция 2,5 - 3,5lb е най-често срещания диапазон. Нуждата от толкова дълга въдица идва от необходимостта за достигане на далечна дистанция при замятане. С въдица 2.40 ще заметнеш много по-близо отколкото с въдица 3.60 примерно. Другият плюс на по-дългата пръчка е, че можеш много по-лесно да контролираш и овладяваш движенията на закачен шаран при вадене. Има още разлики между типична шаранска пръчка и тази, която си показал ти, но дължината е най-фрапантна. Виж има някаква Ake-Mancho Carp ... та нещо от сорта ти трябва. Има на много различни фирми и много модели на цени от 30 до 300+ лв :) Успех :P
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Това дето си го харесал може да става за риболов на сом, но не и на шаран. За въдиците за шаран колегета ти е обяснил перфектно:
kesh написа:Не става за риболов на шаран. Най-вече поради една причина - шаранджийската въдица трябва да бъде по-дълга. От 3.30м до 3.90м дължина и акция 2,5 - 3,5lb е най-често срещания диапазон. Нуждата от толкова дълга въдица идва от необходимостта за достигане на далечна дистанция при замятане. С въдица 2.40 ще заметнеш много по-близо отколкото с въдица 3.60 примерно. Другият плюс на по-дългата пръчка е, че можеш много по-лесно да контролираш и овладяваш движенията на закачен шаран при вадене. Има още разлики между типична шаранска пръчка и тази, която си показал ти, но дължината е най-фрапантна. Виж има някаква Ake-Mancho Carp ... та нещо от сорта ти трябва. Има на много различни фирми и много модели на цени от 30 до 300+ лв :) Успех :P
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

Ако колегата ходи на платени водоеми които не са толкова големи няма да има проблем с далечното замятане, но това е само един плюс ,минусите са много според мен така може да се разкъса устата на рибата :)
baner
новобранец
новобранец

Мнение от baner »

Хора благодаря за съветите просто имам такава пръчка подарък , но явно ще я продавам щом не съм оцелил видът на ловене иначе въдицата е много удобна и здрава който се интересува съм пуснал обява , че ми е мечта да си имам шаранджийска въдица :roll:
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

Кофти ,пичага ,че ще се разделиш с подаракът си , но нищо някой път има и такива проблеми, а за подаръците следващия път ти си ги избирай .Айде успех с тъговията :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”