Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Как се изпраща с куриерска фирма
Модератор: dantho.mihov
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко

Как се изпраща с куриерска фирма
Здравейте,
Търсих в форумите и в сайтове на куриерски фирми ,но искам да питам вас понеже знам , че много търгувате
ще ми кажете ли кои фирми са най-добри и как да работя с тях
И пак ако съм бил невнимателен и не съм видял подобна тема ще помоля темата да бъде изтрита 
Търсих в форумите и в сайтове на куриерски фирми ,но искам да питам вас понеже знам , че много търгувате
Викат ми Николаев 
- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко

Re: Как се изпраща с куриерска фирма
Доколкото знам най-удачната и най-често използвана фирма е ЕКОНТ изпраща се с наложен платеж и с опция "отвори преди да платиш",но нека по вещите в занаята "алъш вериш" да изкажат мнение от 1-ва ръка
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко

А примерно аз като съм на 13 години ще мога ли да пращам/приемам неща 
Викат ми Николаев 
- vonam
- научил се да хвърля

Куриерски фирми колкото искаш,още повече ,че става въпрос за София ,а там вс. имат офиси.Как става - звъниш им,казваш адреса и куриерът идва при теб на адреса.Описват ти имена, телефони, съдържание ,наложени платежи ,къде ще пътува пратката и т.н. и т.н.Другият вариант е да отидеш до техен офис и следва същата процедура.
Вече ти трябва да си решиш с кой куриер (ЕКОНТ ЛЕО СПИДИ и т.н )да изпратиш или да се съобразиш с желанието на получателят.
Eконт малко по -скъпичко работят ,но за сметка на това организацията им е на ниво.
Вече ти трябва да си решиш с кой куриер (ЕКОНТ ЛЕО СПИДИ и т.н )да изпратиш или да се съобразиш с желанието на получателят.
Eконт малко по -скъпичко работят ,но за сметка на това организацията им е на ниво.
- vonam
- научил се да хвърля

Това означава че нямаш лична карта..... не знам ,звънни един телефон и ще ти кажат.zaribanask8 написа:А примерно аз като съм на 13 години ще мога ли да пращам/приемам неща