Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Шприц за протеинови топчета
Модератор: sapuna
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Шприц за протеинови топчета
Здравейте,
Тъй като търсачката е бъгната и не съм търсил кат хората ще се престраша да ви питам от къде мога в София да си зема евтин шприц да не е специално за протеинки търсих в магазини за домашни потреби там ми искараха една малка "пишчица" с извинение,но на това приличаше,след това отидох в магазина за строителни материали там пък момичетата не бяха чували за такова
и най-накрая бях прочел обява в лидъла http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _10202.htm и отидох до кварталния лидъл и там нямаше направо се отчаях моля ако някой знае да ми попише малко, а съм сигурен , че и на някой друг ще помогне
Благодаря ви предварително 
Тъй като търсачката е бъгната и не съм търсил кат хората ще се престраша да ви питам от къде мога в София да си зема евтин шприц да не е специално за протеинки търсих в магазини за домашни потреби там ми искараха една малка "пишчица" с извинение,но на това приличаше,след това отидох в магазина за строителни материали там пък момичетата не бяха чували за такова

Викат ми Николаев 

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Re: Шприц за протеинови топчета
Колега не искам да го приемаш като заяждане, но не си ми прочел коментара или аз не съм написал както трябва и в гугъла търсих и намерих тези неща, а точно в магазина за домашни потреби намерих това дребното но то е прекалено малко, пич явно си доста заможен ако това за теб е евтино
особено първите два шприца те са златни 

Викат ми Николаев 

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Не е евтино но и няма да намериш друго,третото е най евтино само 12 лв но сам виждаш разликатаzaribanask8 написа:Колега не искам да го приемаш като заяждане, но не си ми прочел коментара или аз не съм написал както трябва и в гугъла търсих и намерих тези неща, а точно в магазина за домашни потреби намерих това дребното но то е прекалено малко, пич явно си доста заможен ако това за теб е евтиноособено първите два шприца те са златни
А понякога евтиното излиза много по скъпо

- петър власев
- разбира нещата
Купи си пистолет за силикон,от онези за саламите.Има и евтини за около по 15 лв.
Накрайника си го режеш на какъвто размер искаш,ако пък не ти хареса си купуваш нов за накакви си стотинки.

Накрайника си го режеш на какъвто размер искаш,ако пък не ти хареса си купуваш нов за накакви си стотинки.

я чувствась себя очен хорошо
- cookies
- научил се да хвърля
Колегата е абсолютно правпетър власев написа:Купи си пистолет за силикон,от онези за саламите.Има и евтини за около по 15 лв.

http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
-
- и господ не е толокова добър
Само дето има един проблем, тези за силикона ако направиш малко по-гъста смес и излиза горната резба, между дръжката и горната капачка. Лепих го и пак изскочи, сега ще пробвам да го залепя с нещо по-качествено.Затова като купуваш гледай да е нещо качествено, дори и да е за силикон. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
не се занимаваите с тия боклуци за силикони и сладки не стават
земи си на гарднер малкия шприц 25лв струва и си решаваш проблема изглежда пълен кенеф но върши идеална работа
земи си на гарднер малкия шприц 25лв струва и си решаваш проблема изглежда пълен кенеф но върши идеална работа

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
В момента имам ограничение за пистолет - 10 лева и ако може да ми кажете някой магазин такъв пистолет дето колегата е показал в момента гледам магазини,но досега не съм намерил нищо 

Викат ми Николаев 

zaribanask8 написа:В момента имам ограничение за пистолет - 10 лева и ако може да ми кажете някой магазин такъв пистолет дето колегата е показал в момента гледам магазини,но досега не съм намерил нищо
такива каквито е паказал колегата имам два ако искаш ще ти подам единия но ти казвам че не стават не вършат никва работа