Шприц за протеинови топчета

Модератор: sapuna

Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Шприц за протеинови топчета

Мнение от zaribanask8 »

Здравейте,
Тъй като търсачката е бъгната и не съм търсил кат хората ще се престраша да ви питам от къде мога в София да си зема евтин шприц да не е специално за протеинки търсих в магазини за домашни потреби там ми искараха една малка "пишчица" с извинение,но на това приличаше,след това отидох в магазина за строителни материали там пък момичетата не бяха чували за такова :lol: и най-накрая бях прочел обява в лидъла http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _10202.htm и отидох до кварталния лидъл и там нямаше направо се отчаях моля ако някой знае да ми попише малко, а съм сигурен , че и на някой друг ще помогне :) Благодаря ви предварително :)
Викат ми Николаев :)
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Шприц за протеинови топчета

Мнение от ben_lyusien »

Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

Колега не искам да го приемаш като заяждане, но не си ми прочел коментара или аз не съм написал както трябва и в гугъла търсих и намерих тези неща, а точно в магазина за домашни потреби намерих това дребното но то е прекалено малко, пич явно си доста заможен ако това за теб е евтино :) особено първите два шприца те са златни :D
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

zaribanask8 написа:Колега не искам да го приемаш като заяждане, но не си ми прочел коментара или аз не съм написал както трябва и в гугъла търсих и намерих тези неща, а точно в магазина за домашни потреби намерих това дребното но то е прекалено малко, пич явно си доста заможен ако това за теб е евтино :) особено първите два шприца те са златни :D
Не е евтино но и няма да намериш друго,третото е най евтино само 12 лв но сам виждаш разликата
А понякога евтиното излиза много по скъпо :drinkers:
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Купи си пистолет за силикон,от онези за саламите.Има и евтини за около по 15 лв.
Накрайника си го режеш на какъвто размер искаш,ако пък не ти хареса си купуваш нов за накакви си стотинки.

Изображение
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
cookies
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cookies »

петър власев написа:Купи си пистолет за силикон,от онези за саламите.Има и евтини за около по 15 лв.
Накрайника си го режеш на какъвто размер искаш,ако пък не ти хареса си купуваш нов за накакви си стотинки.
Колегата е абсолютно прав :mrgreen: те са си еднакви,само дето някой си мислят че са направени специално за бойли,а то няма нищо такова,май си е магазинерски трик :axe: Пазарувай смело от кварталната железария и после да докладваш какво си направил :drinkers:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Само дето има един проблем, тези за силикона ако направиш малко по-гъста смес и излиза горната резба, между дръжката и горната капачка. Лепих го и пак изскочи, сега ще пробвам да го залепя с нещо по-качествено.Затова като купуваш гледай да е нещо качествено, дори и да е за силикон. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

не се занимаваите с тия боклуци за силикони и сладки не стават
земи си на гарднер малкия шприц 25лв струва и си решаваш проблема изглежда пълен кенеф но върши идеална работа :wink:
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

В момента имам ограничение за пистолет - 10 лева и ако може да ми кажете някой магазин такъв пистолет дето колегата е показал в момента гледам магазини,но досега не съм намерил нищо :)
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

zaribanask8 написа:В момента имам ограничение за пистолет - 10 лева и ако може да ми кажете някой магазин такъв пистолет дето колегата е показал в момента гледам магазини,но досега не съм намерил нищо :)

такива каквито е паказал колегата имам два ако искаш ще ти подам единия но ти казвам че не стават не вършат никва работа
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”