Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

ENERGO TEAM-RUBIN MATCH-FEEDER ?
Модератор: Paublo_Eskobar
ENERGO TEAM-RUBIN MATCH-FEEDER ?
http://www.bulit2000.com/?type=1&cat=5
ENERGO TEAM-RUBIN MATCH-FEEDER
НОВО за 2011 година, истинска рядкост на вътрешния пазар - една пръчка за два типа риболов-фидер+мач.
Ако някой ползва или го е пипал в магазин да сподели мнение. В сайта няма акция. Никакви данни.
ENERGO TEAM-RUBIN MATCH-FEEDER
НОВО за 2011 година, истинска рядкост на вътрешния пазар - една пръчка за два типа риболов-фидер+мач.
Ако някой ползва или го е пипал в магазин да сподели мнение. В сайта няма акция. Никакви данни.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: ENERGO TEAM-RUBIN MATCH-FEEDER ?
За 70лв няма как да въскръсне и да ти е кеф от риболова, има си марки шимано и дайва, не си съсипвай рибарски живот.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
тц.тц.тц.тц..брех ....ами ако н е е шимано или даива кво ше стане..няма да лови риба ли

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много мъъъчително ще му е.
- ivelin_1976
- разбира нещата
За марката на такъма няма да коментирам, но знам, че няма универсална въдица. Тя винаги ще бъде компромис и към фидеровя и към мачовия риболов. За кеф на макс само тясно профилиран такъм 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Брей ако не е Шимано или Дайва няма да стане. Много се кефя на тякива изказвания. Аз като ловя с други марки значи мнооого се мъча ама мии кеф.
Сега сериозно - няма такова универсално животно като въдица, която е едновременно и мач и фидер - такава комбинация според мен е компромисна и рискова. Реши на какво ти се лови повече -мач или фидер и си вземи първо това а след известно време и другото, за да не се ядосваш с това дето ще го купиш. Каква марка да е ти си решаваш.
Сега сериозно - няма такова универсално животно като въдица, която е едновременно и мач и фидер - такава комбинация според мен е компромисна и рискова. Реши на какво ти се лови повече -мач или фидер и си вземи първо това а след известно време и другото, за да не се ядосваш с това дето ще го купиш. Каква марка да е ти си решаваш.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

-
- научил се да хвърля
Човека за какво пита,вие къде ойдохте.Явно ако не е Шимано или Дайва рибите не барат.Свилен според мен е прав.