Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помощ при намиране на ..
Модератор: dantho.mihov
Помощ при намиране на ..
Здравейте,
Тъй като нямам възможността да си закупя скъпа карбонова въдица, подходяща за риболов с блесна и воблер, се допитвам до Вас. Какво бихте ми препоръчали възможно най-евтин вариант, да е лека и да мога да ловя щуки, и други по-големи риби. Имам две дънни, които ми подари колега от форума, и мисля ако намеря такава пръчка временно да свалям и ползвам една от макарите, докато не събера пари за по-подходяща. Пръчката спининг ли трябва да е задължително или може и някакво телескопче, по-дълго. Моля ви за препоръка, тъй като съм млад риболовец и още не ми е много ясно. Също така ако някой има нещо подобно със счупен връх или водачи и не го ползва, може да се разберем за цена а аз ще си я ремонтирам. Ужасно ми харесва този вид риболов, но нямам възможността да го практикувам, тъй като съм ограничен и то сериозно от към средства. Блесните и воблерите ще си ги правя сам. Дайте идеи и предложения какво да правя.
Поздрави и благодаря на всички, които ми помогнаха!
Тъй като нямам възможността да си закупя скъпа карбонова въдица, подходяща за риболов с блесна и воблер, се допитвам до Вас. Какво бихте ми препоръчали възможно най-евтин вариант, да е лека и да мога да ловя щуки, и други по-големи риби. Имам две дънни, които ми подари колега от форума, и мисля ако намеря такава пръчка временно да свалям и ползвам една от макарите, докато не събера пари за по-подходяща. Пръчката спининг ли трябва да е задължително или може и някакво телескопче, по-дълго. Моля ви за препоръка, тъй като съм млад риболовец и още не ми е много ясно. Също така ако някой има нещо подобно със счупен връх или водачи и не го ползва, може да се разберем за цена а аз ще си я ремонтирам. Ужасно ми харесва този вид риболов, но нямам възможността да го практикувам, тъй като съм ограничен и то сериозно от към средства. Блесните и воблерите ще си ги правя сам. Дайте идеи и предложения какво да правя.
Поздрави и благодаря на всички, които ми помогнаха!
-
- ще става разбирач
Re: Помощ при намиране на ..
Филстар лупо спин ! колега за 12 лв по ефтино няма на каде
пък и си ловя щуки с нея и се справя добре

От къде евентуално мога да я взема?
- Whassup
- ще става разбирач
Според мен можеш да я намериш във всеки риболовен магазин. Аз също съм млад запален спинингист и до миналата година лових на въдица от 8.50 лв. и на макара от 13.50 лв., но ми подариха спининг и сега съм с него, иначе на миналогодишната въдица, която ползвах за спининг е предназначена за риболов на плувка
На нея хванах около 20 щуки, 2 бели риби и нещо, което скъса, но беше голямо
Та думата ми е, че беше евтина и не се счупи при никоя от рибите, които вадех
Въдицата е зелена на цвят и има много хора, които ловят с такава, но не и знам модела.

Благодаря за съветите колеги, желая Ви успешна риболовна година!
Поздрави!
Любо
Поздрави!
Любо