рибетата

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

рибетата

Мнение от virbela »

Колеги, от опит и лични наблюдения, бихте ли споделили откъде мога да купя най-качествените каракуди за щукарене?
Новият магазин на Княжево, от дясно по посока Перник има много живинки ама нещо май не ги съхраняват добре.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: рибетата

Мнение от 6tukata »

virbela написа:Колеги, от опит и лични наблюдения, бихте ли споделили откъде мога да купя най-качествените каракуди за щукарене?
Новият магазин на Княжево, от дясно по посока Перник има много живинки ама нещо май не ги съхраняват добре.
еми аз и мойте баба и дядо :mrgreen: купуваме от един магазин дето е след Бул.''Европа",където от ляво се ремонтира сега пътя,а от дясно е "К.Величков".Там каракудките са много подходящи и живуркат до края на излета(е ако не се хване де :D )та така де..ако искаш пробвай от там,ако нещо не си разбрал от къопавото ми обяснение-питай. :lol:
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
virbela
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от virbela »

Благодаря много че се отзова.
Магазина къде се намира от страната на училището или от другата?
И в блоковете ли някъде е магазина?
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е

virbela
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6tukata »

не от страната на у-то..в една уличка се вижда 1 голям магазин,подминаваш го и отиваш в 1 който,пише само 1 табелка на която пише ''РИБА" :lol: и там...та така де-с/у даскалото в 1 локална уличка-по посоката на К.величков(посоката на улицата)аве малко след спирката на 310,309,вървиш отиваш в дясно и си готов-избираш 1 от 2-та магазина и блабла аре наслука :lol:
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

xaxa mom4eta niii tuka bol s lokvi da si vadi6 taranki malki dfeto d1rjat ama nqmame 6tuka p1k :) aide nasluka dono va6te ribeta izkaRAT NE6TO EDRO
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”