грудово язовира

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

условията са горедоле приемливи

Мнение от Gan4eff »

условията са горедоле приемливи смятам да ида през уикенда по /европейски му/ да видим кво ще напраи вълшебната захранка на филстар аз щот само с нея работя че по евтинка идва Ааа забравих да питам тези цени за килограм ли са или за бройка ??/
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Днеска ми писна от тази работа и на язовира в Грудово.Много таранка не остава ред на шарана.За 3 часа,2 шарана около кило,и таранка в изобилие.Лових на пружина,стръв царевица,но скрита в захранката.Шарана започнал да хваща червенка,на снимката се вижда.ИзображениеПробвах на блесна за щука,но ще си остане митична.Иначе миналата година излизаха по една две щуки,но явно е на привършване.Поне си починах малко и си начесах крастата,а тя е голяма.Успех на всички колеги :wink:
snegk

Мнение от snegk »

Днеска посетих язовира много таранка и нито един шаран.Пазача каза,че си хвърля хайвера горе в устието,но там е забранено да се хвърля.Доволен съм пак бях за риба което е по важно.Наслука :lol:
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: грудово язовира

Мнение от GoriLLaz »

Момчета за този ли водоем става дума, някой ако е ходил скоро да сподели как е и може ли да се връща рибата и още ли са същи условията?

Изображение
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”