Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Инфо за Созопол
Модератори: emo vasilev, alekst
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Инфо за Созопол
Здравейте,
планирам почивка през юли месец на Созопол за около 10-тина дни
Та викам чакай да пиша за малко инфо ,че съм пишман рибар в морският риболов
Ако може някой по -просветен да ми помогне(каква риба се лови там,на какво и т.н.) ще бъда благодарен
Мерси
планирам почивка през юли месец на Созопол за около 10-тина дни

Та викам чакай да пиша за малко инфо ,че съм пишман рибар в морският риболов

Ако може някой по -просветен да ми помогне(каква риба се лови там,на какво и т.н.) ще бъда благодарен

Мерси

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
Имаш четири основни дестинации на Созопол!Плажен риболов на платерина!Спининг или бомбарда на скалите на края на стария град!Пристанището,където има всичко!И мръсния канал,където излизат дори кефали или чернокопи!Юли ми се струва рано за риболов на морето,но понеже не съм спец нека някой морски да каже! 

- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мерси ТroliTroli написа:Имаш четири основни дестинации на Созопол!Плажен риболов на платерина!Спининг или бомбарда на скалите на края на стария град!Пристанището,където има всичко!И мръсния канал,където излизат дори кефали или чернокопи!Юли ми се струва рано за риболов на морето,но понеже не съм спец нека някой морски да каже!

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
-
- учете се от него
Не е рано - сафрид и чернокоп дава по цялото крайбрежие.На Коракя вадят по 10-12кг сафрид що годе приличен.Верно били са 3-ма колеги, но все пак по 3-4кг на човек по това време си е добре.Спокойно може да се провери на нос Агалина,след като има на Коракя трябва и там да дава.Абе той Локала си знае

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.