Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Бунгала на Доспат
Модератор: Ачо ♣
Бунгала на Доспат
Здравейте, колеги!
Тъй като започна сезона на летните отпуски, а ние сме се ориентирали към яз. Доспат..или по-точно все още има свободни места в "бунгала лейк вю"..много моля ако някой е ходил по тези места да даде малко инфо за въпросните бунгала, както и за възмомностите за риболов в района. Ще съм много благодарна на всяка информация
иначе рискувам
от домашните любимци. 
Тъй като започна сезона на летните отпуски, а ние сме се ориентирали към яз. Доспат..или по-точно все още има свободни места в "бунгала лейк вю"..много моля ако някой е ходил по тези места да даде малко инфо за въпросните бунгала, както и за възмомностите за риболов в района. Ще съм много благодарна на всяка информация

Re: Бунгала на Доспат
И аз се интересувам
Благодарнсоти !

Благодарнсоти !
Не търси пътя, отиди там където го няма и остави следа !
Конфуций
HEAVY METAL LIFE STYLE
Конфуций

HEAVY METAL LIFE STYLE

-
- учете се от него
http://www.rodopi-iva.com/
Аз ще съм там от 05.08 до 07.08. включително
Невероятно място за трети път ще го посещавам
Аз ще съм там от 05.08 до 07.08. включително

Невероятно място за трети път ще го посещавам

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
http://lakeviewdospat.com/..е за това местенце питам, колеги..
и ако никой от форума не е ходил там, най-вероятно такова място не съществува 

http://romantika-bg.com/ Ето Поли.
Едни колеги са ходили там и са много доволни.
Едни колеги са ходили там и са много доволни.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
-
- новобранец
Колега,това не е нищо ново а е бившата почивна база на ДЗИ.Преди си бише мизерничко но сега вече не е,преди две години ходиха мои приятели и им хареса много.Не точно на брега на язовира,малко по отгоре е но гледката е страхотна,струва си.Ходил съм за последно там мисля че беше 2006 година по големите наводнения,може да се лъжа за годината но беше тогава.Тук може да прочетеш малко отзиви за там http://for.journey.bg/topic.php?page=2&topic=3428
http://romantika-bg.com/
колеги направих си резервация на това местенце...платих и капаро..гопожата, с която говорих трябваше да потвърди резервацията на мейла, но до този момент нищо..как мислите, дали не "хапнах длъвцето" 

Колега онлайн регистрациите на такива места са умряла работа
или се обаждаш по
жисиема или намясто от приятел.
Поздрави !
Иии.. да кажеш дали ти е харесало

Поздрави !
Иии.. да кажеш дали ти е харесало

Не търси пътя, отиди там където го няма и остави следа !
Конфуций
HEAVY METAL LIFE STYLE
Конфуций

HEAVY METAL LIFE STYLE
Не се напрягай излишно, Поли, сигурен съм, че всичко ще ти е наред с резервацията за Романтика - хората там са коректни, обектът е популярно място за почивка от години и е много посещаван.
Милене, не грешиш,2006-та пороите отнесоха асфвалта между "Бърдуче"и разклона за Батак-Доспат.Пороите отнесоха почти изцяло и пътя Сърница-Велинград,но вече всичко е възстановено и достъпа-перфектен.Швейцарците могат само да завиждат за природата
около яз Доспат.Написаното в рекламата е на 100% вярно.
Поли,ако нещо с резервацията се обърка,то не се притеснявай-в зоната около гр.Сърница
има доволно много бунгала и станции,където можеш да отседнеш.Там е и по чаровната
част от язовира,дълъг 17.5км.Задължително вземи в екипировката якета или грейки,както
и пуловери.Вечер/нощем/температурите падат до 13-10 гр,докато дневните стигат32-34 гр,
но не се усещат като жега.Ако си на северния бряг на язовира и нивото се е дигнало,ще
влизаш в невероятно бистра вода по тревен "килим"от детелини или по особено мека трева,която я има само на Доспат. Южния бряг е красив,но усоен-в 3-4 ч.следобяд слагаш грейката. Много пъти и за доста време съм ходил на този язовир-впечатляващ е !!!
Весело изкарване и наслука !
п.п. Навремето,когато още язовира не е съществувал, сегашното му дъно е било бетонена
писта за немските самолети.Запазени са до сега две сгради на южния бряг откъм Сърница.
около яз Доспат.Написаното в рекламата е на 100% вярно.
Поли,ако нещо с резервацията се обърка,то не се притеснявай-в зоната около гр.Сърница
има доволно много бунгала и станции,където можеш да отседнеш.Там е и по чаровната
част от язовира,дълъг 17.5км.Задължително вземи в екипировката якета или грейки,както
и пуловери.Вечер/нощем/температурите падат до 13-10 гр,докато дневните стигат32-34 гр,
но не се усещат като жега.Ако си на северния бряг на язовира и нивото се е дигнало,ще
влизаш в невероятно бистра вода по тревен "килим"от детелини или по особено мека трева,която я има само на Доспат. Южния бряг е красив,но усоен-в 3-4 ч.следобяд слагаш грейката. Много пъти и за доста време съм ходил на този язовир-впечатляващ е !!!
Весело изкарване и наслука !
п.п. Навремето,когато още язовира не е съществувал, сегашното му дъно е било бетонена
писта за немските самолети.Запазени са до сега две сгради на южния бряг откъм Сърница.

Тактики и захранки не знам,но знам друго:
ако идваш към язДоспат откъм Велинград,на 3-4км след града, посока Сърница,
от лявата ти страна се влива малка рекичка при няква дъскорезница в съпътващата те
през целия път река.Та в нея гъмжи от ручейници,на които не устоява нито пъстървата,
нито клена,а да не говоря за едрата червеноперка и добрите на размер костури в Доспат.
Събираш ги,слагаш ги в памучен чорап,който мокриш често в прясна вода и така имаш
перфектна стръв за дни наред,при това, предпочитана от повечето видове риби.
Е...наслука и да разкажеш като се върнеш. Аз ще ходя там от 20-ти Юли за около
10-12 дни.
ако идваш към язДоспат откъм Велинград,на 3-4км след града, посока Сърница,
от лявата ти страна се влива малка рекичка при няква дъскорезница в съпътващата те
през целия път река.Та в нея гъмжи от ручейници,на които не устоява нито пъстървата,
нито клена,а да не говоря за едрата червеноперка и добрите на размер костури в Доспат.
Събираш ги,слагаш ги в памучен чорап,който мокриш често в прясна вода и така имаш
перфектна стръв за дни наред,при това, предпочитана от повечето видове риби.
Е...наслука и да разкажеш като се върнеш. Аз ще ходя там от 20-ти Юли за около
10-12 дни.
- szhristov
- ще става разбирач

Помня, че една пъстърва щеше да ме вкара във водата - аз "пищак" на ~10г. а тя

Колегата пита за бунгалата - колега, съветвам те да направиш една почивка на палатка и ... за мен това е магията на природата. Преди нямаше бунгала и смея да твърдя, че изживяването е било доста по-силно, от сега на бунгала... ти си решаваш.
Поздрави

...и наслука
Здравейте ! тези дни бях там и по- точно от 26 до 29 юни. Не бях стъпвал там от 20 години. всичко е все така приказно. Отседнах в комплекс романика. Намира се срещу Сърниа. Препоръчвам на всички това местенце. за жалост разбрах , че до средата на август всичко е резервирано. Въпреки това винаги има възможност за запълване на промеждутъци. Важно е да кажа че цената е на легло -15лв, а не на бр. хора. Бунгалата са нови , но има и стари. Чистотата е на бобро ниво. Като тръгнете за доспат си вземете дебели (зимни) дори дрехи. Температурите през моя престой бяха от 6 нощем до около 15 градуса денем. Времето се променя рязко дъждобрана е задължителен за запалените по риболова...